Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

Szeptember 25.

2015/09/25

A Rákok régi ismerőssel találkoznak, a Szüzekre rámosolyog Fortuna! De mit tartogatnak a csillagok a többieknek?

Kos

horoszkop_kos

A szerelem, az érzékiség szinte a levegőben is tapintható. Ma minden csak az érzelmekről, a szerelemről, a párkapcsolatról, egyszóval a rózsaszín ködről fog szólni. Ne lepődj meg, ha párod a megszokottnál kedvesebb lesz veled.

Bika

horoszkop_bika

A szerelem kerül előtérbe ma! Ne csak a munkának élj, hanem keresd a párodat is! Lehet, hogy az illető nincs olyan messze tőled, csak ki kell nyitnod a szemedet. Vedd észre, hogy ott áll előtted és szeret.

Ikrek

horoszkop_ikrek

Váratlan pénzkiadással kell számolnod, ami megadja a mai napod alaphangulatát. Mondanom sem kell, hogy nem kellemes érzéssel tölt el majd az, hogy ismét vékonyabb lett a pénztárcád. Szerencsére ezt a kiesést hamar tudod majd pótolni.

Rák

horoszkop_rak

Véletlenül összefuthatsz egy régi ismerősöddel. A vele való találkozás az egész napodat beragyogja majd. Végre sort tudsz keríteni egy olyan tartalmas beszélgetésre, amiben már rég nem volt részed. Sikerül egy kicsit lazítanod majd.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

A “lelkis” éned az elmúlt időszakban egyre nagyobb háttérbe szorult. Már rég vágysz arra, hogy egy napot csak magaddal, egy jó könyv társaságában tölts. Itt a lehetőség, hogy a mai napot egy relaxációs, pihenőnappá tedd, amikor csak te létezel!

Szűz

horoszkop_szuz

Végre rád mosolyoghat Fortuna. Az istennő egész nap veled lesz, így szinte minden területen érhetnek apró szerencsék. A pénzhez jutás is benne van a pakliban, így érdemes kísértened a szerencsédet, akár egy sorsjeggyel.

Mérleg

horoszkop_merleg

Egy váratlan, régi ismerős bukkanhat ma újra fel, akivel már régóta nem beszéltél. Azért ne dúld fel miatta az egész napos programodat, hanem időzíts a délutánra egy kávézást, találkozást, aminek keretében mindent meg tudtok beszélni, ami kimaradt.

Skorpió

horoszkop_skorpio

A csillagok kedvező hatást gyakorolhatnak szinte egész álló nap. Az anyagiak, a karrier terén pozitív változásokra számíthatsz. Élvezd a szerencsédet, és nyugodt szívvel tölts ki egy-két lottószelvényt is akár!

Nyilas

horoszkop_nyilas

Érdemes átgondolni a hátad mögött álló időszak eseményeit, célzottan azokat, amik nem éppen úgy sikerültek, ahogyan azt te szeretted volna. Nézd meg, hogy mit kellett volna máshogy csinálnod, és mi az, amit jól csináltál!

Bak

horoszkop_bak

Vegyél pár mély levegőt, és kezdj végre bízni magadban. Minden probléma forrása az, hogy kevés az önbizalmad. Ha magabiztosabb lennél és elhinnéd, hogy amit csinálsz, az jó, akkor végre le tudnád küzdeni minden gátlásodat. Tedd félre a félelmeidet és élj!

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Feljebbvalóid akár fizetésemeléssel is kecsegtethetnek, amit nem kell félvállról venned. Ez jó motiváció lesz a számodra, hogy mindent tegyél meg a cél érdekében! A munkálatok már ma elkezdődnek, a gyümölcs pedig rövidesen beérik majd!

Halak

horoszkop_halak

A figyelem középpontjába kerülhetsz a délután folyamán. Mivel nem vagy túlságosan ehhez hozzászokva, megerőltető nap elé nézel. Estére kimerülhetsz, fáradt lehetsz, de párod törődése mindenért kárpótol majd.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások