Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

Október 2.

2015/10/02

A hét utolsó napján is gondoltak rád a csillagok, olvasd le, mire számíthatsz a mai nap folyamán! A Kosoknak például juthat egy kis féltékenység, bánj csínján az erős érzelmekkel!

Kos

horoszkop_kos
Féltékenységből hihetetlen dolgokra vagy képes! Nem veszed észre magadat, barátaid is csak értetlenül állnak a történtek előtt. Fogadd el a helyzetedet, és vedd végre számításba a puszta tényeket is!

Bika

horoszkop_bika
Ma ki kell törnöd a komfortzónádból és egy olyan dologba vágni a fejszédet, ami egyben szórakozás és munka is. Ha van családod, tegyél társaságukban egy sétát egy közeli parkban, hogy erősítsétek az összetartozás erejét! Érzed, hogy szükséged van rájuk.

Ikrek

horoszkop_ikrek
Fontos lesz számodra ma az, hogy elismerjék munkádat, és megdicsérjenek, ha valamit megfelelően csinálsz. Szükséged van a bókokra, mert ezek adnak újabb erőt és löketet ahhoz, hogy feladataidat ismét maximálisan lásd el.

Rák

horoszkop_rak
Magánéletedben egy komoly döntést hozhatsz majd meg. Az elmúlt időszak alapján szeretnéd komolyabb vizekre terelni kapcsolatotokat. Így az összeköltözés, eljegyzés, házasság lehetősége is felvetődik majd. Ha már mindegyiken túl vagytok, akkor a házasság megújításán gondolkozhatsz.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan
Egészségügyi állapotod egy kicsit ingoványos talajra tévedhet ma. Rosszullétek és hirtelen jött hőhullámok játszódhatnak le benned. Keresd fel időben az orvosodat, nem kell semmi szövődményre számítanod, jó kezekben leszel!

Szűz

horoszkop_szuz
Minden a megszokott kerékvágásban történik majd, szerencsére semmi váratlan eseményre nem kell felkészülnöd majd. Ez lesz az a nap, talán egyedüliként a hét folyamán, amikor nem kell újratervezned a napirendedet egy teljesen kiszámíthatatlan dolog miatt. Nyugodtan szervezz programokat, kapcsolódj ki!

Mérleg

horoszkop_merleg
Beszélgess el idős szomszédoddal, ezzel boldog napot, szép órákat szerezhetsz az illetőnek. Figyelj oda embertársaidra, de családodat, kedvesedet se hanyagold el. Ma mindenkinek próbálj meg egy picit kedvezni!

Skorpió

horoszkop_skorpio
A csillagok állása a szerelemnek kedvez. Lepd meg kedvesedet valamilyen aprósággal, mutasd ki érzelmeidet! Este, hívd meg vacsorázni egy meghitt hangulatos helyre. A kialakult kapcsolatot, sikerülhet még szorosabbra fűzni.

Nyilas

horoszkop_nyilas
Szokatlanul korán kell kelned ma, így legalább lesz időd rendesen felébredni. Hiába érzed azt, hogy bal lábbal indult a napod, sikerülni fog még időben helyreállítani mindent. Tedd félre az aggodalmakat, csak a pozitívra koncentrálj!

Bak

horoszkop_bak
Ha nem az is az életedet, de a mai napod mozgatórugója biztos, hogy a pénz lesz. Azon leszel majd, hogy minél többet megkeress, megteremts, és ezért minden lehetőséget ki akarsz használni. Lesz is rá alkalmad, hogy megtedd, ám a siker érdekében egy kicsit

Vízöntő

horoszkop_vizonto
Az az érzésed támadhat, hogy jobb egyedül, mint párban. Próbálsz majd függetlenedni, és egyre inkább a teljes privátszférádba vonulsz vissza. Mielőtt véget vetnél egy régebb óta tartó kapcsolatnak, gondold át, hogy nem-e átmeneti érzés mindez.

Halak

horoszkop_halak
Nehezen indul majd a reggel és legszívesebben egész nap az ágyban maradnál. Pontosan érzed, hogy energiára és feltöltődésre lenne szükséged. A munka után mindenféleképpen szánj magadra is időt! Pihenj, relaxálj, meditálj!

Hozzászólások