Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

október 16.

2015/10/16

A Mérlegek számíthatnak egy kis flörtre, de a csillagok óvatosságra intenek, nem kell egyből házasságra gondolni! Neked vajon mit tartogatnak mára?

Kedves Kos!

horoszkop_bak
Itt az ideje, hogy végre felkeresd az orvosodat. Nem húzható tovább most már egy kezelés, egy felülvizsgálat, vagy éppen egy olyan beavatkozás, amire szükséged van. Előzd meg a nagyobb gondot!

Kedves Bika!

horoszkop_bika
A féltékenységet, a mérget és az irigységet zárd ki az életedből! Ha ezeknek teret engedsz, nem hogy a saját és párod életét keseríted meg, hanem még az is előfordulhat, hogy a csatározások végén egyedül maradsz.

Kedves Ikrek!

horoszkop_ikrek
Ezen a napon szép mennyiségű munka szakadhat a válladra. Ne akarj ma mindent elvégezni! Ha lehetséges, egyes feladatokat napolj el, viszont a közeli határidőseket mindenféleképpen teljesítd pontosan!

Kedves Rák!

horoszkop_rak
Úgy gondolod, hogy tökéletesen fel vagy készülve a mai napra, ám reggel nagyot fogsz döbbeni, amikor szembesülsz azzal, hogy igazából nem. Ne ess pánikba, munkahelyeden segítséget kérhetsz bárkitől!

Kedves Oroszlán!

horoszkop_oroszlan
Ha az időd engedi, tölts minél több időt a szabadban! A friss levegő kitisztítja a fejedet, nagyobb teret enged az elmédnek, és képes leszel helyesen, racionálisan látni az új helyzeteket, bölcs döntéseket hozni.

Kedves Szűz!

horoszkop_szuz
Egy távoli kapcsolatot most szorosabbra fűzhetsz. Az egyik rokonod, aki hasonló tervekkel néz a jövőbe, mint te, tőled kér majd segítséget, és szeretné, ha valamikor egy tea mellett beszélgetni tudnátok.

Kedves Mérleg!

horoszkop_merleg
Nagyon jó hangulatodban vagy, és ez annak köszönhető, hogy egy baráti látogatás során flörtölni kezd veled egy vonzó személy. Légy óvatos! Még most nem érdemes tervezgetni a házasság napját.

Kedves Nyilas!

horoszkop_nyilas
Próbálj elkerülni minden vitát, feszültséget, felesleges kört! Ezek csak hátráltatnának a munka haladásában, és később még többet bosszankodnál azon, hogy miért mentél bele ilyen kicsinyes játszmákba.

Kedves Skorpió!

horoszkop_skorpio
Egy kiváló, talán soha vissza nem térő alkalommal találhatod magad ma szemeben. Ragadd meg, és bizonyítsd ambíciódat! Legyél szemfüles, add el magad az új főnöködnek!

Kedves Bak!

horoszkop_bak
A változásoknak kedvez a mai nap, így az esetleges költözést vagy magánéleti döntést ma érdemes meghozni. Legyél őszinte, ha kérdésekkel bombáznak, és legyél mindig korrekt a másik féllel szemben!

Kedves Vízöntő!

horoszkop_vizonto
Párkapcsolatod frissítésre szorul, különben hamar az unalomnak köszönhetően a szakítás lehet a megoldás. Dobd fel az életeteket valami olyannal, amivel képesek vagytok megtörni a monotonitást!

Kedves Halak!

horoszkop_halak
Családod állandó támogatása nagy önbizalmat kölcsönöz neked. Úgy érzed, hogy teljes mellszélességgel melletted állnak, és ez nagy erőt kölcsönöz neked. Raktározd el az energiát, rosszabb napokon jól jön majd!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások