Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

2015. november 6.

2015/11/06

A Bika és az Oroszlán könnyen új románcot kezdhet ma, a Skorpió és a Halak azonban jobb, ha csak pihen. Neked mit ígérnek ma a csillagok?

Kos

horoszkop_kos

Egy személy nagyon vágyik a figyelmedre, és megpróbál majd minden percben és pillanatban a sarkadban lenni. Hiába, ilyen ez a szerelem! A kérdés csupán az, hogy neked kell-e ő? Dönts hamar, ne játssz az érzelmeivel!

Bika

horoszkop_bika

Egy hozzád közel álló ismerősöd szemtelenül és tőle nem várt módon beszélhet majd veled. Nem fog rád hallgatni, és tanácsaid miatt egyenesen ellened fordul. A provokációjára ne reagálj, csak mosolyogj csöndesen!

Ikrek

horoszkop_ikrek

Döntéseidet jól gondol át! Mielőtt a tettek mezejére lépnél, győződj meg róla, hogy egyáltalán jó úton jársz-e! Ne szégyelld a bizonytalanságodat! Jobb most ráébredni a hibákra, mint később bánkódni miattuk.

Rák

horoszkop_rak

Jóval érzékenyebb leszel a szokottnál, tested-lelked nyugalomra vágyik. Nem vagy hozzászokva ehhez a rohanáshoz, ami most a napjaidra nyomja a bélyegét. Több lazításra van szükséged, mint azt gondolnád.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Egy új románc, kaland kezdete a mai nap. Csak rajtad áll, hogy az ismerkedéstől meddig juttok. A te szavad lesz a számottevő, rajtad áll a dolog előre menetele. Ha hirtelen nem tudsz dönteni, várj még! Ne ugorj a dolgok közepébe!

Szűz

horoszkop_szuz

Minden készen áll ahhoz, hogy megvalósítsd céljaidat, álmaidat. Vedd kezedbe a sorsod irányítását és indulj el a tettek útján. Ugyanis csak ezek kellenek ahhoz, hogy minden a terveid szerint alakuljon. Meg fogod tapasztalni, hogy az élet varázslatos.

Mérleg

horoszkop_merleg

Egyik ismerősöd segítségedet kérheti. Mielőtt gondolkodóba esnél, hogy támogasd-e a nehéz helyzetében, jobb, ha eszedbe jut, hogy te is számíthatsz rá bármikor, bármilyen szituációban. Ne gondolkozz hát te sem, légy segítségére!

Skorpió

horoszkop_skorpio

Egy kora reggeli szerencsétlenség miatt egész nap során feszült és ideges leszel. Ne rágódj a történteken, próbálj meg tisztalappal kezdeni és félretenni minden aggódást. Ha lehet, menj szabadságra, hogy pihenj egy picit!

Nyilas

horoszkop_nyilas

Egy kollégád nagyon felidegesíthet a viselkedésével, ami miatt egész nap során feszült leszel. Hiába kérdezgetik majd mások, hogy mi a baj, te csak durcásan annyit válaszolsz, hogy semmi. Ne csodálkozz, ha később meg se kérdezik, hogy jól vagy-e.

Bak

horoszkop_bak

Munkatársad, akivel ma együtt kell dolgoznod, nagyon mérges és feszült lehet. Beszéljétek meg a konfliktusotokat! Legjobb már az elején letisztázni a dolgokat, hogy a későbbiek során ebből nagyobb probléma ne

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Írd össze, mikre van szükséged! Szervezd meg a napodat, így mindenre lesz időd. A kívánt dolgokat pedig nehézség nélkül, kiváló árakon képes leszel majd beszerezni. Bevásárló lista nélkül elindulni nem is érdemes!

Halak

horoszkop_halak

A mai napod egy szokásos hétköznapi nap lesz, tele munkával és tele feladatokkal. A kötelességeid teljesítése után viszont szakíts időt egy kis relaxálásra. Végy egy nyugtató, lazító habfürdőt, gyújts gyertyákat a kád körül és kalandozz el a nyugalom szigetére!

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások