Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

2015. november 13.

2015/11/13

Péntek 13 ellenére rengeteg lehetősége adódhat szinte mindenkinek! Neked mit ígérnek a csillagok?

Kos

horoszkop_kos

Ha bármilyen feszültség van a családodon belül, akkor itt az idő, hogy tisztázzátok a helyzetet és végre újra béke legyen köztetek. Egyikőtöknek sem jó, ha folyamatosan rágódtok a dolgokon és nem beszélitek meg magát a problémát. Tegyek pontot a dolgok végére egyszer, s mindenkorra!

Bika

horoszkop_bika

Ha költözés előtt állsz, érthető a zavartságod. Emellett valószínűleg számos tennivalóval bíztak meg főnökeid. Keresd szeretteid társaságát, ugyanis az ő környezetükben könnyen feltöltődhetsz pozitív energiákkal!

Ikrek

horoszkop_ikrek

Sikeres időszak veszi ma kezdetét az életedben. Az őszinte és magabiztos beszéddel mindent el tudsz majd érni. Élj a felkínált lehetőségekkel, mutasd meg, hogy végre a magad ura is tudsz lenni! Ha valamit nem értesz pontosan, kérj segítséget!

Rák

horoszkop_rak

Ha bármilyen változást szeretnél a magánéletedbe, akkor a mai nap a legjobb időpont ehhez. Hozd meg döntéseidet, ne halogasd tovább azt, amit meg kell tenned! A változás szelét te is érzed, a kérdés csupán az, mikor engeded kiteljesedni?

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Ha köhögsz, és fáj a torkod, keresd fel az orvosodat! Később szövődményes lehet kis megfázásod is. Kúráld ki magad, igyál sok teát, és szedd be azokat a gyógyszereket, amit az orvos tanácsol. Minden rendbe fog jönni!

Szűz

horoszkop_szuz

Egy hódolód tűnhet fel a távolban, akitől ajándékokat és egyéb meglepetéseket kaphatsz. Mielőtt feladnál mindent érte, és azonnal rohannál a karjai közé, gondold át, hogy érdemes-e a mostani helyzetedet felzavarni!

Mérleg

horoszkop_merleg

Ha el szeretnél költözni, vagy változtatni akarsz életed egy bizonyos momentumán, akkor még várnod kell egy picit. Azzal te is tisztában vagy, hogy az anyagi helyzeted még most mindezt nem támogatja. Marad az álmodozás.

Skorpió

horoszkop_skorpio

Ha úgy érzed, hogy a párkapcsolatod már nem a régi, akkor elsős sorban a hozzáállásodon tudsz változtatni. Hiába akarod a másik felet formálni, sajnos nem tudod, hiszen te vagy te, ő pedig ő. Mindenki csak magát tudja megváltozatni.

Nyilas

horoszkop_nyilas

Ha diétázni szeretnél, akkor nincs is jobb nap a kezdéshez, mint a mai. Az energiák jótékony hatással vannak a testsúlyváltozásra, ezért rövid időn belül sikerélményed lehet, ami egy újabb motiváció lesz a folytatáshoz.

Bak

horoszkop_bak

Mielőtt bármit aláírnál bárkinek, jobban teszed, ha teljes körűen tájékozódsz a szerződés, együttműködés tartalmáról. Ez a lépés akkor is elengedhetetlen, ha egy közeli ismerőssel vagy régi baráttal szerződsz, hiszen tudod: az ördög sosem alszik.

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Használd ki a rád irányuló kedvező hatásokat. Vásárolj bútorokat, cd-ket, rendezd át a lakásodat! Hallgass új, néha meghökkentő ötleteidre! A megújulás mindenki életében fontos, ne vedd félvállról ezt az egészet!

Halak

horoszkop_halak

Ha már kapcsolatban élsz, akkor ne legeltesd másokon a szemedet, hanem becsüld meg párodat, és élvezd az ő közelségét. Ha ellenkezőleg cselekszel, ne csodálkozz, ha párod egy kisebb adag féltékenységi rohamot kap.

Hozzászólások