Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

2015. november 20.

2015/11/20

A rákok örömöt is találhatnak a kellemetlenül induló napban, a halak pedig jól teszik, ha figyelnek értékeikre! Neked mit ígérnek a csillagok?

Kos

horoszkop_kos

Ismerősöd Cupido szerepében érzi magát. Sajnos rosszul játssza a szerepét. Minél hamarabb állítsd le az illetőt, mert te fogod meginni a levét mindennek. Egy szerelemi konfliktusba nem lenne most jó belecsöppeni.

Bika

horoszkop_bika

Ma briliáns, új ötleteid támadhatnak, amiket vétek lenne nem azonnal megvalósítani. Te mégis még rágódnál rajta, és morfondíroznál, hogy vajon tényleg jó ötlet-e? Legyél spontán, cselekedj érzésből és meglátod, hogy a siker nem fog elmaradni!

Ikrek

horoszkop_ikrek

Humorod, pozitív életszemléleted sokat segít a problémamegoldásnál. A stresszhelyzeteket is kitűnően kezeled. Kamatoztasd ezt a képességedet, és rövidesen le tudod aratni a kemény munkád babérjait!

Rák

horoszkop_rak

Ezt a napot leginkább csak túlélni szeretnéd majd, és nem átélni. Holott annak ellenére, hogy lesz ugyan pár kellemetlenség, egy teljesen pozitív, lehetőségekkel teli nappal nézel ma is szembe. Az, hogy mit hozol ki belőle, már csak rajtad múlik. A magánéletedet a rossz kedved ellenére ne hanyagold el.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

A mai napon szánj időt a csendes meditációra. Néha vissza kell vonulnod a világ zajától ahhoz, hogy magaddal, a lelkeddel és az érzékeny éneddel tudj foglalkozni. Mondhatjuk úgyis, hogy mára visszavonulást kell hirdetned.

Szűz

horoszkop_szuz

Amennyiben már készülsz egy nagyobb értékű tárgy vagy háztartási cikk megvásárlásra, akkor időzítsd a mai napra. Viszont jobban teszed, ha kerülöd a látatlanban történő vásárlásokat! A szórakozásra se mondj nemet, ha hívnak valahova, menj el!

Mérleg

horoszkop_merleg

Hozd rendbe magadat! Válj olyanná, mint egy főnix: éledj újra hamvaidból! A pihenés és a kényeztetés lehet az újraéledés titkos kulcsa. Menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, vegyél új ruhákat, ismerj meg új embereket!

Skorpió

horoszkop_skorpio

A mai napodba még egy porszem sem fog kerülni. Minden az elvárásaid és terveid szerint fog alakulni. Örömből, elégedettségből nem lesz hiány, ám ne felejts el a sikereidért hálát adni! A párodtól rengeteg szeretetet kapsz majd.

Nyilas

horoszkop_nyilas

Itt az ideje, hogy elvégezd feladataidat, amiket eddig csak elhanyagoltál. Attól, hogy tologatod magad előtt a teendőket, sajnos nem fognak megoldódni. Kerekedj felül a problémákon, vedd kezedbe az irányítást!

Bak

horoszkop_bak

Lassítsd a tempódon! Figyelj oda egészségügyi állapotodra! A szervezeted hamarosan jelezni fog, amit jobb lenne megelőzni az egészséges életmóddal. Helyes táplálkozás, futás, és rendszeres mozgás segíteni

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Ha bármilyen pénzügyi terved van, akkor ne késlekedj, vágj bele most a megvalósításba! A mai napon különböző anyagi sikereket érhetsz el, ezért jobban teszed, ha még ma megülöd a lehetőségeket. Magánéletedet se hanyagold majd el, mert párod ma kiemelten igényli a törődést!

Halak

horoszkop_halak

Csak óvatosan adj ki információt hollétedről, mert elképzelhető, hogy míg te elmész vásárolni, addig valaki úgy dönt, hogy meglátogatja szeretett otthonodat, és ha nem vagy otthon, ő akkor bemegy. Azaz inkább kétszer nézd meg, hogy minden ajtót bezártál-e, ha elmész otthonról, mert a lopás veszélye fenn áll.

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások