Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

Március 13.

2015/03/13

Itt az idő, hogy az Oroszlánok leszámoljanak a sötét oldalukkal a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

horoszkop_0011_kos
Ha zavarnak a telefonhívások, egyszerűen kapcsold ki a telefonodat. A nap 24 órájában elérhető vagy mindig, ha úgy érzed, hogy kicsit sok már, akkor nyugodtan tedd magad elérhetetlenné. Egy kis pihenés neked is kijár!

Bika

horoszkop_0010_bika
A jó pap is holtig tanul, így neked sincs semmi szégyellnivalód abban, ha most akarsz elkezdeni egy tanfolyamot, vagy bármilyen képzésre beiratkozni. Nyugodtan fejleszd magad és lépj magasabb szintekre! A lehetőségek is annál jobbak lesznek!

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
Új ismerősökre tehetsz szert, akik vidámabbnál vidámabb napokkal lepnek majd meg. Egy perc sem fog eltelni nevetés, szórakozás, jó hangulat nélkül. Szükséged is van rá, hogy valami feldobja a szürke hétköznapjaidat.

Rák

horoszkop_0002_rák
Egy kollégád nagyon felmérgelhet a viselkedésével, ami miatt egész nap során feszült leszel. Hiába kérdezgetik majd mások, hogy mi a baj, te csak durcásan annyit válaszolsz, hogy semmi. Ne csodálkozz, ha később meg se kérdezik, hogy jól vagy-e.

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Esetleges félelmeidet vagy gátlásaidat, amikkel eddig nem tudtál megküzdeni, ma le kell tenned! Nem szabad, hogy tovább gyengítsenek és erőtlenné tegyenek a mindennapok során. Számolj le a sötét oldaladdal!

Szűz

horoszkop_0001_szűz
A tréfálkozás nagy eszközöd, ám ma mindenféleképpen bánj vele csínján! Nem mindenki lesz fogékony a vicceidre és csúnyán is elsülhet, ha valaki éppen a szívére veszi és megsértődik egy ártatlan poénon.

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
Egy távol élő rokonodat fogod ma felhívni telefonon. Mielőtt tárcsáznál, jobb, ha rendbe teszed a lakást, elintézed a feladataidat, máskülönben teljesen megcsúszik majd a napod. Hiszen tudod, hogy az a beszélgetés nem egy-két perc lesz.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Ne üsd be az orrod más dolgába! A kíváncsiságod mindig elvisz a rossz irányba, és olyan dolgokról is tudomást szeretnél szerezni, amik egyáltalán nem tartoznak rád. Törődj magaddal, a te házad körül is van mit rendbe tenni!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
Feladataid leadásával késni fogsz, ami tőled nem megszokott. Legyél precízebb, hiszen pont ezért bízik benned munkáltatód. Ha eljátszod az egyik fő erényedet, akkor ne várd, hogy később ugyanilyen megbízásokat kapsz.

Bak

horoszkop_0000_bak
Főnökeid minden bizonnyal értékelik majd a javaslataidat, ötleteidet, amikkel a cég, vállalkozás helyzetén szeretnél javítani. Az energiák ma jótékony hatással vannak viselkedésedre és igazságérzetedre!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
A délelőtt során le tudsz zárni egy hosszabb ideje húzódó ügyet. Ezek után nincs mit tenned, mint hátradőlni és élvezni a szabadságot, ugyanis a mai napodon nem túl sok feladat fog a válladra nehezedni. Végre lesz egy kis pihenés a rohanás közepette.

Halak

horoszkop_0003_halak
Állj ki a saját igazadért, és ne hagyd, hogy mások elnyomjanak! Hallasd a hangod, és mondd el, hogy te mit gondolsz a dolgokról. Elképzelhető, hogy képes leszel meggyőzni a társaidat, hogy melléd álljanak egy fontos döntéshelyzetben.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások