Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

December 25.

2015/12/25

A mai nap talán békésén fognak pislogni vagy inkább háborgatni fognak a csillagok?

Kos

horoszkop_kos

Az energia benned van, méghozzá óriási mértékben. Próbáld meg visszafogni magad, és kerülni a túlbuzgóságot. Csak akkor szólj bele a dolgokba, ha kérik a véleményedet. Különben tartsd magadban véleményedet, mert csak sértődés lenne belőle.

Bika

horoszkop_bika

Viselkedésed miatt nyitott könyvként elemezhetnek téged kollégáid. Nem vagy képes palástolni érzelmeidet, véleményedet. Ebből később gondod is származhat, így jobban jársz, ha picit képes lennél tartani a szádat.

Ikrek

horoszkop_ikrek

Próbáld meg észrevenni az élet apró örömeit, és nem feltétlen csak egy anyagi vagy párkapcsolati sikernek örülni! A mindennapok során is találni ezer apró olyan okot, aminek örülni tudsz! Vedd hát észre ezeket és mártózz meg a boldogságban!

Rák

horoszkop_rak

Ha tehetnéd, akkor legszívesebben ma elvonulnál meditálni, pihenni és teljesen elzárkóznál a külvilágtól. Szinte minden apró mozzanat idegesíteni fog, amit leginkább kollégáid nem fognak tolerálni. Az nem gond, ha az ember kritikus, viszont ha direkt a kákán is csomót keresel, akkor hamar tiltólistára kerülhetsz.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

A mai nap csupán időzítés kérdése. Tervezd el alaposan a napodat, ha teheted, rögzítsd a határidőnaplódba. Ugyanis könnyen elcsúszhatsz azon, hogy elfelejtesz bizonyos dolgokat megcsinálni. Ezeket kerüld el!

Szűz 

horoszkop_szuz

Többen esetben – így például ma is – alábecsülöd a képességeidet, ami miatt olyan lehetőségektől esel el, amikkel teljesen meg tudnád változtatni az életedet. Itt az idő, hogy kiterjeszd a szárnyaidat és repülj! Erősítsd meg az anyagi függetlenségedet!

Mérleg

horoszkop_merleg

Szinte már tapintható lesz az a feszültség, ami a mai napon a családodra nehezedik. Az egyik rossz tulajdonságod ma nagy bajba sodorhat, miszerint hamarabb jár a szár, minthogy gondolkodnál. Olyan dolgokat mondhatsz ki, amik nagy port kavarnak majd.

Skorpió

horoszkop_skorpio

A társasági élet nagyon fontos szerepet fog a mai napodban játszani. Szigorúan tilos egyedül maradnod otthon, inkább a baráti társaságoddal ülj be valahova egy italra, töltsd szórakozottan az üresjáratokat!

Nyilas

horoszkop_nyilas

Párkapcsolatodban előrelépés várható és végre beköltözik életedbe a rég látott harmónia. A mai napod kiegyensúlyozottan, viszonylag feszültségmentesen fog teli. Váratlan eseményekre nem kell számítanod és minden a számításaid szerint fog alakulni.

Bak

horoszkop_bak

Félreértések folytán sok mindenért téged okolhatnak. Most tisztára magad minél hamarabb! Míg ezt nem teszed, nincs hitelességed mások előtt. Ez pedig a mostani helyzetedben nagyon is szükségeltetik neked!

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Bárhova is mész, vigyázz arra, hogy értékeid mindig nálad legyen. Nagy az esély arra, hogy bárhol ott felejtsd őket. Párkapcsolatodban ma mosolyszünetet rendelhetsz el, ám tudnod kell, hogy úgysem bírnátok sokáig egymás nélkül.

Halak

horoszkop_halak

Hiába vagy benne a nagy rohanásba, a mai napon érdemes egy picit megállnod és számot adnod a mögötted álló időszakról. Képes voltál-e mindent úgy teljesíteni, ahogy azt akartad? Vagy bizonyos dolgokból lejjebb kellett adnod?

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások