Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

Március 27.

2015/03/27

A Szűz jegy szülöttei a csillagok állása miatt hajlamosak ma az extrém viselkedésre. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

horoszkop_0011_kos
Kerüld el a zsíros ételeket, valamint az alkohol fogyasztását. Próbáld meg minél hamarabb letudni az otthoni teendőidet, és hamar ágyba bújni, mert nagyobb szükséged van a feltöltődésre, mint azt gondolnád. Pihenj sokat!

Bika

horoszkop_0010_bika
Munkahelyeden a 100%-on felül fogsz teljesíteni és mire hazaérnél szinte hulla lesz belőled. Nem a munkamennyisége, hanem a rossz időbeosztás a fáradtság és terheltség oka. Oszd be jobban az idődet, ne legyél szétszórt!

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
Közeli ismerősöd irigykedhet rád. Előbb vagy utóbb, de kibújik a szög a zsákból. Te is megbizonyosodhatsz a személy rosszindulatúságáról. A csalódás szinte elkerülhetetlen és megfogalmazódik majd benned a kérdés: pont ő?

Rák

horoszkop_0002_rák
Megesik az emberrel az, hogy időnként kicsúszik a keze közül életének az irányítása. Ma ez fog történni veled is. Ne ijedj meg! Úgy érezheted, hogy a dolgok rossz irányba mennek, viszont holnap már mindent máshogy fogsz látni!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Itt az idő, hogy szertefoszlasd az összes aggodalmadat, ami az anyagi helyzeteddel kapcsolatban támadt eddig. Végre kifogod az aranyhalat a lehetőségek tengeréből! Vigyázz! Nehogy elússzon a szerencséd, időben ragadd meg a lehetőségeket!

Szűz

horoszkop_0001_szűz
A csillagok állása miatt hajlamos vagy az extrém viselkedésre. Ez nem jellemző rád, barátaid is csodálkoznak rajtad. Fogd vissza magad, mert ezzel a viselkedéssel mások ellenszenvét is kivívhatod!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
Vigyázz vagyontárgyaidra, a számodra fontos dolgokra, otthonodat pedig zárd be rendesen! Legyél figyelmes és fokozottan elővigyázatos. Ha kapkodsz és sietsz, elképzelhető, hogy egy zár nyitva marad.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Érdemes elgondolkodnod azon, hogy vajon rendben van-e így minden, ahogy éppen most zajlik az életedben. Te is érzed, hogy vannak dolgok, amik egy pici csiszolásra szorulnak. Ne várj tovább, itt az idő szépíteni!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
Mozdulj ki a négy fal közül! Ha teheted, a munkádat is vidd ki a szabadba, tölts minél több időt zöld környezetben. Érintkezz emberekkel, mert hihetetlenül sokat tudsz ma tanulni másoktól! Legyél nyitott a lehetőségekre!

Bak

horoszkop_0000_bak
Ha költözés előtt állsz, érthető a zavartságod. Emellett valószínűleg számos tennivalóval bíztak meg főnökeid. Keresd szeretteid társaságát, ugyanis az ő környezetükben könnyen feltöltődhetsz pozitív energiákkal!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
Túl sok mindenből veszed ki a részed. Ezzel önmagában semmi gond nem lenne, de látszik rajtad, hogy ezt a sok terhet nem bírod. Meg kell hoznod egy döntést. Döntened kell arról, hogy mi az, amiről lemondasz, és mi az, amit tovább csinálsz.

Halak

horoszkop_0003_halak
Adj több szabadságot párodnak! Ha szeretne elmenni szórakozni, akkor nem kell feltétlenül mindig vele tartanod, ha csak nem tart erre külön igényt. Engedd, hogy a saját baráti társaságával is töltsön időt!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások