Nézd meg mit jósolnak neked a csillagok péntekre

Augusztus 22.

2014/08/22

A Bikák regenerálódhatnak, az Ikrek számára kettős lehet a mai nap, míg az Oroszlánok mindenen megsértődnek és érzékenyen reagálnak bármilyen kérdésre. Nézd meg mi vár rád a mai nap a csillagok állása szerint! 

Kos

_0011_kos
Már a reggeli óráktól kezdve hétvége érzésed lesz. Tervezgetsz majd, kalkulálsz, hogyan tudnád kihozni a legtöbbet a következő két napból. Viszont a nagy merengések közben nem szabad, hogy hanyag munkát végezz. Ha nemtörődömségből mégis így teszel, akkor ne számíts túl sok jóra főnöködtől.

Bika

_0010_bika
Szánj végre időt magadra, és menj el a délután során kozmetikushoz, egy masszázsra, vagy végezz olyan tevékenységet, ami teljesen kikapcsol. A lényeg az, hogy már ma képes legyél letenni azokat a terheket, amik a hétköznapok alatt rád nehezednek és nyomnak. Lélegezz fel!

Ikrek

_0005_ikrek
A szerelmi életedben ma minden megtörténhet. Kezdve a legnagyobb gondoktól egészen a legjobb pillanatokig minden lesz majd, mint a bazárban. Fontos, hogy a mai napon történteket hamar elfelejtsd majd, hiszen a bántó, esetleg már olykor sértő mondatok mögött nincs valóság, csak hirtelen felindulás.

Rák

_0002_rák
Ahhoz, hogy ma is meglegyen az egyensúlyod, elengedhetetlen egy reggeli meditáció, vagy relaxációs technika. Várhatóan több olyan helyzetbe is belecsöppensz majd, amikor kockára teszik tűrőképességedet. Semmi gond nem lesz, ha tudod helyesen kezelni a hirtelen rád nehezedő stresszt.

Oroszlán

_0008_oroszlan
Ma nagyon érzékeny leszel, és már egy poénnak szánt, enyhén sértő vicctől is eltörhet nálad a mécses. Noha az előfordulhat, hogy a kemény éned nem engedi meg azt, hogy könnycseppek lepjék el arcodat, de belül érezni fogod, hogy leginkább ott hagynál mindent és hazarohannál a négy fal biztonságába.

Szűz

_0001_szűz
A pároddal való viszonyod ma nagyon jól alakulhat. Az elmúlt időszakban szinte nem telt úgy el nap, hogy ne vitatkoztatok volna valamin. Ma végre tűzszünet lesz, mindenki leteszi a fegyvert és nyugodt körülmények között, békében zajlik minden. Élvezd ki a mai napot és készülj fel egy kisebb meglepetésre.

Mérleg

_0006_merleg
Olyan lehetőségek találhatnak ma meg, mint még máskor sosem. Annak ellenére, hogy a hét utolsó munkanapja, és már lelkiekben a hétvégére készülsz, ne feledkezz el a pénzügyekről. Ha egy jó lehetőséggel találkozol, akkor ne legyints rá, hanem használd ki minél előbb!

Skorpió

_0004_skorpio
A szexuális túlfűtöttséged mindent elsöprő lesz, és még munkahelyeden dekkolsz, közben alig várod már, hogy végre hazaérj és eltölts pár kellemes órát a pároddal. Fontos, hogy félretedd a mohóságodat, és figyelj szerelmedre is, hogy ő mit szeretne. Ne csak te irányíts majd.

Nyilas

_0009_nyilas
Családi körben olyan váratlan esemény következik majd be, amire senki nem számított. A problémát majd te fogod orvosolni, s te leszel az, aki majd igazából átlátja a helyzetet. Elsőre talán minden ködös lesz, de rövidesen rájössz majd az okokra.

Bak

_0000_bak
A mai napod semmiben sem fog különbözni, mint más hétköznapok. Többnyire munkával, dolgosan fogod tölteni a délelőttödet, míg a késő délutáni órákban az otthoni teendők fogják kitölteni szabad óráidat. Számodra a nap fénypontja az alvás lesz.

Vízöntő

_0007_vizonto
Az egészségi állapotodat teljesen elhanyagoltad az elmúlt időben, viszont ma már felütheti fejét egy-két olyan probléma, ami miatt elkerülhetetlen, hogy a jövőben meglátogasd orvosodat. Próbálj meg visszavenni a rohanásból, és ne terheld le magad ennyire!

Halak

_0003_halak
Pihenni ma még nem fogsz, helyette rengeteg elmaradást kell majd pótolnod. Beleesel rendszeresen abba a hibába, hogy több feladatot is elvállalsz, mint amennyit képes vagy teljesíteni. Tartsd mindig szem előtt az „Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér!” bölcs mondást.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások