Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok szerdán!

Október 14.

2015/10/14

A Bakok életében komoly szerepet játszhat a szerelem. Ha a szívedet nemrég törték össze, akkor ez bizony egy kicsit nehezebben megy. Mit jósolnak még a csillagok? Nézd meg!

Kedves Kos!

horoszkop_kos
Kötelességeidet hajlamos lehetsz elsumákolni. Tartsd magad az adott szavaidhoz és az előre egyeztetett határidőkhöz! Különben személyed hitelt veszít, és egy jó ideig mások szemében hiteltelen leszel.

Kedves Bika!

horoszkop_bika
Hosszú, fáradtságod munkád eredményeképpen ma learathatod a gyümölcsöket. Egyben hatalmas tehertől is megszabadulhatsz. Mindez elég ok lehet ahhoz, hogy majd a hétvégén egy nagy mulatságot csapj.

Kedves Ikrek!

horoszkop_ikrek
Sok elintézni valód van, ezért korán kell kelned, és korán kell a munkádhoz is hozzá látnod, na persze, ha csak szeretnél időben végezni. Az estét egy különleges helyen töltheted, pároddal kettesben.

Kedves Rák!

horoszkop_rak
Csalódottá tehet annak az embernek a viselkedése, akit egészen a mai napig a barátodnak hittél. Fel kell azonban állnod! Az élet pofonjai után is büszkén, tovább kell lépned, emelt fővel és tenni, amit tenned kell!

Kedves Oroszlán!

horoszkop_oroszlan
Számos feladat vár ma rád. Nem biztos, hogy felkészültél ezek teljesítésére, és hirtelen meg is ijedhetsz, amikor ilyen sok feladatot bíznak rád. Ne feledd, bármikor kérheted kollégáid segítségét, pánikra semmi ok!

Kedves Szűz!

horoszkop_szuz
Boldogabb napok is köszöntenek rád ebben a hónapban, mint például a mai. Ennek ellenére végezd el ugyanúgy a munkádat, ne engedd ki a kezed közül az irányítást. A hétvégi programokon rá érsz még gondolkodni.

Kedves Mérleg!

horoszkop_merleg
Hihetetlen lelkesedéssel fogsz legyőzni minden akadályt, és ha képes vagy együtt működni főnökeiddel, akkor nagy haszonra is tehetsz szert. Utóbbi nem feltétlenül anyagi eredetű, de nagyon jó hasznát fogod venni a jövőben.

Kedves Nyilas!

horoszkop_nyilas
A mai napon az idő lesz a legnagyobb ellenséged. Ha nem figyelsz oda, lekéshetsz egy fontos megbeszélést, vagy éppen a hazaútnál az orrod előtt mehet el az utolsó busz. Próbálj meg pontos lenni!

Kedves Skorpió!

horoszkop_skorpio
Elképesztő üzleti híreket kaphatsz az egyik rokonodtól, amelyek hallatán azonnal jókedvre derülhetsz. Délután elbeszélgethetsz egyik ismerősöddel is, és közben sok hasonlóságot fedezhettek fel egymásban.

Kedves Bak!

horoszkop_bak
A romantika, a szerelem dominál majd a mai napon. Ha a szívedet nem rég törték össze, akkor ez nem fog segíteni. Sebeidet nyalogatva bezárkózol majd a négy fal közé. De ha ez nincs így, nagy örömök elé nézel.

Kedves Vízöntő!

horoszkop_vizonto
Legyél elnéző embertársaiddal szemben! Tartsd fejben, hogy mindenki hibázhat. A mindenkiben pedig te is benne vagy. Bízz meg családtagjaidban, mutasd ki szereteted és tiszteletedet feléjük is!

Kedves Halak!

horoszkop_halak
Ma szerencse fog érni, és ez jó tesz a magánéletednek is. Ha este elmész szórakozni, nagyon óvatosan vezess hazafelé, és vigyázz magadra, továbbá gondold meg, hogy mit és kivel teszel, vállalsz be!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások