Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

Május 13.

2015/05/13

A Rákoknak változtatniuk kell a helyzetükön a csillagok szerint. De vajon mire számíthatnak a többiek?

Kos

horoszkop_0011_kos
Főnököd éles szemmel figyeli minden lépésedet, ezért koncentrálj oda a feladataidra. Legyél lelkiekben felkészülve arra, hogy egy-két megjegyzéssel szándékosan idegesíteni akar majd. Végezd munkádat pontosan, precízen!

Bika

horoszkop_0010_bika
Akárki ellenkezik majd veled, tiéd lesz az utolsó szó. Erőfölényedet viszont ne fitogtasd, mert ezzel ellenszenvesnek fogsz tűnni. A háttérből próbáld meg figyelni az eseményeket, csak akkor lépj közbe, ha szükséges!

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
Itt az ideje annak, hogy egy picit fellélegezz a nagy nyomás alól, és pihenj. Ha lehetőséged van, akkor már ma menj el egy hosszúhétvégére, ami során végre le tudod tenni azokat a terheket, amik nyomják válladat. Ha ez nem lehetséges, legalább meditálj egyet!

Rák

horoszkop_0002_rák
Lépned kell és változtatnod a helyzeteden. Nem mehetnek tovább úgy a dolgok, ahogy a mostani medrükben zajlanak. Változtatnod kell a hozzáállásodon és a munkamorálodon, mert főnöködnél ez nem nyerő.

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Egy nagyobb hibát véthetsz ma a magánéletedben. Ok nélkül támadhatsz neki párodnak, ami után óriási lelkiismeret fordulásod lesz. Azt sem tudod majd, hogy mivel kompenzáld szerelmedet, de szinte mindent megtennél azért, hogy meg nem történtté tedd az eseményeket.

Szűz

horoszkop_0001_szűz
Munkatársad, akivel ma együtt kell dolgoznod, nagyon mérges és feszült lehet. Beszéljétek meg a konfliktusotokat! Legjobb már az elején letisztázni a dolgokat, hogy a későbbiek során ebből nagyobb probléma ne legyen.

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
A mai napod egy szokásos hétköznapi nap lesz, tele munkával és tele feladatokkal. A kötelességeid teljesítése után viszont szakíts időt egy kis relaxálásra. Végy egy nyugtató, lazító habfürdőt, gyújts gyertyákat a kád körül és kalandozz el a nyugalom szigetén.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Nem igazán olyan a magánéleted, ahogyan azt te szeretnéd. Nem kapod meg párodtól mindazt, amire szükséged volna. Huzamosabb ideje érzed, hogy váltanod kellene. A kérdés csak az, hogy mikor hozod meg a döntést.

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
A körülmények a korábbi félreértések letisztázásának kedveznek. Önts tiszta vizet a pohárba! Minden régi sérelmedet beszéld meg az illetékesekkel, és ne engedd, hogy feszültség vagy bármilyen kis idegesség maradjon benned.

Bak

horoszkop_0000_bak
Ha úgy érzed, hogy kerülget egy betegség, akkor inkább parancsolj megálljt magadnak és ne hajszold túl magadat. Előzd meg még idejében a bajt, és ne engedd, hogy ágynak döntsön egy olyan dolog, amit még elkerülhetsz!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
Ha továbbra is szorgalmasan, pontosan végzed a feladataidat, rövidesen előre fognak léptetni. Kitartás! Ez legyen a szemed előtt, no meg a célok, amikért teszel nap mint nap. A siker a küszöbön áll, ne most add fel!

Halak

horoszkop_0003_halak
Hiányérzetedet valószínűleg ruhavásárlással vagy egy minőségi ital elfogyasztásával fogod kompenzálni. Úgy érzed, hogy rég fordítottál már magadra pénzt, ezért mindenféleképpen költened kell valamire. Csak óvatosan!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások