Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

Május 20.

2015/05/20

A csillagok azt tanácsolják a Bikáknak, hogy legyenek résen, nehogy kihasználják őket. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

horoszkop_0011_kos
A pénzügyek terén egy új lehetőségről szerezhetsz információt. Ne engedd el ezt a jó lehetőséget, hanem ragadd meg még idejében, és használd ki, amennyire csak tudod. Ha elúszik az aranyhal, kevés az esély, hogy visszatér.

Bika

horoszkop_0010_bika
Nagyon könnyen barátkozol, és szinte azonnal mindenkit közel engedsz magadhoz. Nem vagy egy távolságtartó ember, és ezt pár ellenséges, rosszindulatú ismerősöd ki is használhatja. Ha el akarod kerülni a feketelevest, akkor ne teregesd ki a magánéleted!

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
Munkahelyeden olyan sikerben lehet részed, amire nem is számítottál. Adj bele anyait és apait abba, amit rád bíznak, és hozd ki a dolgokból a 100%-ot! Ha így teszel, akkor megláthatod, hogy munkáltatód, valamint kollégáid is még jobban megbecsülnek majd.

Rák

horoszkop_0002_rák
A nap a legtöbb embernek tartogat valami kisebb szerencsétlenséget, kivéve téged, mivel Fortuna kegyét még mindig élvezed. Használd ki a kedvező hatásokat, és ne engedd el ezt a fantasztikus lehetőséget!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Új szerelem van a láthatáron, amivel egy régi vágyad fog beteljesülni. Egyáltalán nem számítasz rá, hogy éppen ma bukkan fel az illető az életedben. Mindent átrendezhet, és teljesen feje tetejére állíthatja életedet.

Szűz

horoszkop_0001_szűz
Vásárolj színes ruhákat, vidítsd fel ruhatáradat! Vigyél egy kis színt ezekkel életedbe! Felejtsd el a szürke otthont és a színtelen környezetet. Meglátod, rövid időn belül, nagyfokú változások indulhatnak el!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
Számodra a mai csillagállás a kommunikáció terét erősíti. Különösen alkalmas a mai nap egy tartalmas telefonbeszélgetésre, vagy csak szimplán beülni délután valahová a barátokkal és egy traccsparti keretében megbeszélni mindent.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Munkahelyeden egyre több elismerést gyűjthetsz be kollégáktól, ügyfelektől, sőt még a főnöködtől is. Szerencsére ezek a pozitív visszajelzések téged csak arra inspirálnak majd, hogy 200%-ot adj bele munkáidba. Egy dolgot viszont nem szabad elfelejtened! Van a magánélet és van a munka. A kettőt nem érdemes keverni.

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
Hatalmas hibát követhetsz ma el. Mielőtt cselekednél, gondold át, hogy jó lépés-e. A sietés, a rohanás ma nem lesz kifizetődő. Fogadd meg, a lassan járj, tovább élsz bölcsességet! Hidd el, jobban jársz, ha visszaveszel!

Bak

horoszkop_0000_bak
Nagyon vigyázz a korrektségre, és ne akarj senkit sem átverni! Hiába szakíthatnál ma egy komoly összeget azáltal, hogy másokat kihagysz a dologból, mégis úgy a helyes, ha korrektül, rendesen viszed véghez megbízásodat.

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
A mai napod egy szokásos hétköznapi nap lesz, tele munkával és tele feladatokkal. A kötelességeid teljesítése után viszont szakíts időt egy kis relaxálásra. Végy a nyugtató, lazító habfürdőt, gyújts gyertyákat a kád körül és kalandozz el a nyugalom szigetére!

Halak

horoszkop_0003_halak
A legváratlanabb helyzetekben érkezik a legnagyobb siker. Adj bele ma mindent munkahelyeden, teljesítsd a rád bízott feladatokat a maximumon, és rövidesen learathatod a babérokat. Főnöködnek már most szemet fog szúrni a talpraesettséged és határozottságod. Határ a csillagos ég?

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások