Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

Május 27.

2015/05/27

Pénzügyileg a mai nap az Oroszlánoknak, Szüzeknek és Bakoknak is nagyon fontos lesz. A többi jegy szülöttjére mi vár a csillagok szerint?

Kos

horoszkop_0011_kos
Lehull a szemedről a lepel. Nyilvánvalóvá válhat, hogy az a személy, aki nélkül korábban el sem tudtad képzelni az életedet, most már nem annyira játszik fontos szerepet az életedben. A következő lépés már csak rajtad múlik.

Bika

horoszkop_0010_bika
El kell engedned valamit vagy valakit ahhoz, hogy fejlődni tudj. Ma szükség lesz minden empatikus készségedre, hogy ne borulj ki, ha esetleg valamiről rossz hírt kapsz. De ne feledd! Ahhoz, hogy valami új, jobb dolog tudjon érkezni az életedbe, előtte a réginek meg kell szűnnie.

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
Lassulj le egy kicsit, vedd elő a passzív énedet! Az állandó sürgés-forgás egészségednek sem tesz jót, nem beszélve arról, hogy főnököd és munkatársaid számára olykor már súrolod a „túl sok” kategória határát.

Rák

horoszkop_0002_rák
Kreatív feladataidat ne halogasd tovább! Kezdj bele a megvalósításba és végrehajtásába még ma! Ha magad előtt tologatod a dolgokat, azzal nem hogy előrébb jutnál, hanem inkább hátráltatod a zökkenőmentes munkát.

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
A pénzzel bánj most óvatosan! Az esetlegesen rád akaszkodó alakokat erényesen távolítsd el a közeledből. Ellenkező esetben egész nap az energiádat szívhatják. Ha így lesz, ne csodálkozz, ha rövidesen semmihez se lesz kedved.

Szűz

horoszkop_0001_szűz
Pénzügyeidet kezeld óvatosan! Legyél körültekintő, szakértővel egyeztess a mostani lehetőségeidről és terveidről. Ne menj bele úgy új dolgokba, hogy előtte egy hozzá értő személlyel ne konzultáltál volna. Jobb félni, mint megijedni!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
A csillagok állása nem éppen kedvező rád nézve! Szociális problémák üthetik fel a fejüket. Előfordulhat, hogy fontos meghívást vagy kénytelen lemondani. Ezzel elvehetsz magadtól egy jó lehetőséget.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Legyél óvatosabb és mértékletesebb az evés és ivás terén. Régóta gondolkozol azon, hogy új életmódba kezdj. A mai napnál nincs is erre alkalmasabb. Tervezz el mindent, majd kezd el megvalósítani lépésről lépésre!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
Ne szalaszd el a jó lehetőséget! Itt az ideje, hogy felébredj Csipkerózsika álmodból és kezd el megélni az életedet. Ehhez hozzátartozik az is, hogy felismerd a téged körülvevő lehetőségeket. Itt a soha vissza nem térő alkalom.

Bak

horoszkop_0000_bak
A pénzügyeknek nem kedvez a mai napod csillagállása. Ebből kifolyólag keserű szájízzel térhetsz majd nyugovóra. Felejtsd el a forintokat, fókuszálj a szép dolgokra, keresd meg az életedben azokat a dolgokat, amiknek tudsz örülni.

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
Ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát – tartja a bölcs mondás. Ha jól megvetetted korábban azt a bizonyos ágyadat, akkor ma igazán jól fogod érezni magad. Mind pénzügyi, mind magánéleti sikerekkel kell számolnod a nap során.

Halak

horoszkop_0003_halak
Vigyázz az egészségedre! Mozogj és legyél minél több időt a friss levegőn! Korán menj haza és egy könnyű vacsorát követően feküdj le! Az esti programoknak ma nem kedvez a csillagok állása, inkább az alvásnak.

 

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások