Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

Június 24.

2015/06/24

A Bikák mindenkit levesznek a lábukról, még a főnöküket is, az Oroszlánok viszont figyeljenek párjukra! A többi jegy szülöttjének mit jósolnak a csillagok?

Kos

horoszkop_0011_kos
Hosszú, monoton nap vár rád! Az ó mintha ólomlábón járnának. Csak ezt a napot bírd ki valahogy, utána úgyis kedvedre tudsz a hét további részében pihenni. Ne feledd! A kemény munka meg fogja hozni a gyümölcsét!

Bika

horoszkop_0010_bika
Nem csak főnököd, hanem kollégáid elismerését is kivívod ma. Olyan nagy kedvvel és aktivitással állsz a munkához majd, ami szinte mindenkinek szemet szúr. Legyél határozott, céltudatos, és ne engedd, hogy az irigy, vagy féltékeny emberek az utadba álljanak. Magánéletedben is learathatod majd a babérokat.

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
Az egészségi állapotodat teljesen elhanyagoltad az elmúlt időben, viszont ma már felütheti fejét egy-két olyan probléma, ami miatt elkerülhetetlen, hogy a jövőben meglátogasd orvosodat. Próbálj meg visszavenni a rohanásból, és ne terheld le magad ennyire!

Rák

horoszkop_0002_rák
A változás szelét mindenki megérzi a munkahelyén. Te sem vagy képes a feladataidra koncentrálni. Kollégáiddal együtt várod a híreket, ami téged nagyban érint. Pánikra semmi ok, semmi rossz hírt nem fogsz kapni!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
A levelekre minél hamarabb válaszolj! Kedvesed féltékenyen viselkedhet, habár semmi oka nincs rá. Jobb, ha megbeszéled vele a dolgot. Minél tovább halogatod a probléma megoldását, annál rosszabb lesz csak.

Szűz

horoszkop_0001_szűz
Egy új kollégád gondolkodásra késztethet. Ne ítélkezz róla elhamarkodottan! Bármilyen vélemény is alakult ki benned, annak lehet, hogy az ellenkezője igaz. Ismerd meg közelebbről, ne legyenek előítéleteid!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
A túl sok munka miatt, lassan úgy érzed, hogy kifogy a lábad alól a talaj és legszívesebben már ma bedobnád a törülközőt. Ilyen esetekben ne legyél rest elfogadni mások segítségét. Ha úgy érzed, hogy felborul az egyensúlyod, akkor vezesd le a stresszt munka után.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Több kreatív ötleted is támadhat ma, amire érdemes odafigyelned! Ne seperd a szőnyeg alá az érkező ihleteket, inkább vesd lapra azokat, hogy el ne felejtsd. Most egy jó ötlet, akár aranyat is érhet!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
A mai nap komoly anyagi áttörést hozhat neked. Még az is benne lehet a pakliban, hogy egy nyeremény áll a házhoz, amire egyáltalán nem is számítottál. Járj nyitott szemmel, hogy a lehetőségeket észre vedd!

Bak

horoszkop_0000_bak
Ismerősöd Cupido szerepében érzi magát. Sajnos rosszul játssza a szerepét. Minél hamarabb állítsd le az illetőt, mert te fogod meginni a levét mindennek. Egy szerelemi konfliktusba nem lenne most jó belecsöppeni.

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
Amennyiben már készülsz egy nagyobb értékű tárgy vagy háztartási cikk megvásárlásra, akkor időzítsd a mai napra. Viszont jobban teszed, ha kerülöd a látatlanban történő vásárlásokat! A szórakozásra se mondj nemet, ha hívnak valahova, menj el!

Halak

horoszkop_0003_halak
A reggel számos leküzdendő akadályt tartogat a számodra. Ám te frissen, éberen kezded majd a hetet. Az idő múlásával minden magától megoldódik majd. Nyugodj meg és ne pánikolj, ha egy kis kihívás kerül az utadba!

mate_magus
Máté Mágus, az RC
News horoszkóp szakértője
Hozzászólások