Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

Július 1.

2015/07/01

A Nyilasok minden lépését szerencse kíséri, a Mérlegeknek viszont vigyázniuk kell, hogy jól osszák be energiájukat! A többi jegy szülöttjének mit jósolnak a csillagok?

Kos

horoszkop_0011_kos

Váratlan problémák üthetik fel a fejüket, amiket egyedül kell megoldanod. Szabadidőd nagy részét szintén a megoldáskereséssel fogod tölteni, ezért egy pillanatra sem tudsz majd igazán kikapcsolni. Érthető, hogy nem leszel rózsás hangulatban.

Bika

horoszkop_0010_bika

Ma utazni fogsz, méghozzá üzleti ügyben. Mindent bele fogsz adni, annak érdekében, hogy a legjobb eredményt hozd ki a helyzetből. A siker szinte előre garantált. Továbbá magánéletedben egy kis időre van szükséged ahhoz, hogy újra rendezni tudjátok soraitokat.

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek

Keress fel új helyeket, bizonyára elvágysz lakóhelyedtől, egy kis változatosság után epekedhetsz. Kedveseddel menjetek el egy egzotikus étterembe is. Az ínycsiklandó este után pedig érkezhet a finom kényeztetés.

Rák

horoszkop_0002_rák

A váratlan események felpörgethetik a napodat és olyan új kihívások elé állíthatnak, amire nem is számítottál. Szembe kell nézned majd egyik félelmeddel is. Biztos lehetsz benne, hogy amennyiben sikeresen teljesíted az új feladatokat, akkor a siker sem fog elmaradni.

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan

Azon is el fogsz majd gondolkozni, hogy nem-e vagy megátkozva, ugyanis több apró szerencsétlenség és kellemetlenség is érhet, ami táptalaja lehet az ilyen és ehhez hasonló gondolatoknak. Sajnos a csillagok állása ma rossz fényszöget vetít rád.

Szűz

horoszkop_0001_szűz

Ne panaszkodj helyzetedről! Ha pillanatnyilag negatív benyomásaid is vannak munkahelyedről, hamar megváltozik a véleményed. Tedd félre előítéleteidet, ne hozz elhamarkodott döntéseket, mert bajod lehet belőle!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg

Bánj csínján az energiáddal, ugyanis könnyen megtörténhet az, hogy már a nap első felében lefárasztod magadat és teljesen levert leszel. Ügyesen oszd be a szabadidődet, hogy a kimerültséget, fáradtságot kompenzálni tudd.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio

Hiába ellenkezel kézzel-lábbal, és próbálod elkerülni a rossz eseményeket, ma mégis bele fogsz futni pár kellemetlen szituációba. Egyikben a főnököddel keveredhetsz félreértésbe, míg a másik helyzetben pároddal nem értitek majd meg egymást. Nyugodj meg! Egyik szituációnak sem lesz negatív következménye, ha önuralmat gyakorolsz.

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas

Szerencse, szerencse és harmadjára is szerencse! Bármibe kezdesz, szinte garantált, hogy munkádat majd siker koronázza. Egy percig se aggódj vagy gondolkozz azon, hogy amit csinálsz jó-e? Adj bele anyait és apait és vidd sikerre az aktuális megbízásodat!

Bak

horoszkop_0000_bak

Kerüld a hirtelen helyzeteket, és az olyan döntéseket, amelyeknél nincs lehetőséged átgondolni mindent. Kérj időt, próbáld meg kitolni a határokat, de ne mondj semmire sem azonnal igent. Ha mégis így teszel, komoly terhet vehetsz magadra!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto

Ha estére vacsora vendéget hívtál, tegyél ki magadért! Főzz valami különleges ételt, és a teríték is legyen fényűző. Öltöztesd ünneplőbe lakásodat! A célszemélynek így tuti, hogy nagyon pozitív benyomása lesz rólad.

Halak

horoszkop_0003_halak

A szívügyek terén riválisod akadhat. Nem biztos, hogy e szituációban sok esélyed van a boldogságra, minden esetre próbálkozz! Utóbbiból baj nem lehet. Nagy reményeket ne táplálj az álmaid felé, mert a csalódásnál nincsen rosszabb.

 

mate_magus
Máté Mágus, az RC
News horoszkóp szakértője
Hozzászólások