Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

Július 8.

2015/07/08

Felhőtlen és boldog nap elé néznek a Halak jegy szülöttei a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

horoszkop_0011_kos
Ha elvesztettél valami számodra fontos tárgyat, rövidesen vissza fog kerülni hozzád. Ne add fel a keresését, továbbra is vesd bele magad a kutatásába! A befektetett energia meg fog térülni, még ma a kezed ügyébe kerülhet!

Bika

horoszkop_0010_bika
A neked tett ígéreteket nem mindig tartják be. Ilyenkor nemtetszésedet nyugodtan mutasd ki! Ezen személyek nem őszinték veled, és csak eljátsszák, hogy milyen jó barátaid. Itt az idő szelektálni, rendbe tenni a dolgokat!

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
Hozd rendbe magadat! Válj olyanná, mint egy főnix: éledj újra hamvaidból! A pihenés és a kényeztetés lehet az újraéledés titkos kulcsa. Menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, vegyél új ruhákat, ismerj meg új embereket!

Rák

horoszkop_0002_rák
Vedd könnyedén a munkádat! Végezd inkább lassan a rád bízott feladatokat, de hiba nélkül! Sokkal jobban fogod érezni magad egy rohanástól és aggodalmaktól mentes napon. Este pedig hamar bújj az ágyba, kell az energia!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Gondold át kétszer, hogy kinek mit mondasz, ugyanis ma nagy az esély arra, hogy csalódj egy barátodnak hitt személyben. Olyan titkot bízhatsz rá, amivel vagy visszaél, vagy egyszerűen elmondja többeknek. Emiatt ugyan egy kis bosszúságod lesz, de pánikra semmi ok, hiszen minden csoda három napig tart.

Szűz

horoszkop_0001_szűz
Szervezeted tudja, mire van szüksége, csak figyelj jobban rá! Az elmúlt időszakban a táplálkozás terén nagyon kiszámíthatatlan voltál, ezért felborult a belső egyensúlyod is. Itt az ideje, hogy harmóniába hozd újra magad!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
Kerüld azoknak a társaságát, akik gondolata csak a pénz körül forog! Ne legyünk álszentek, igenis kell a pénz. Viszont ha mindenünket köré építjük fel, akkor már bajok lehetnek. Szabadidődet pedig töltsd családoddal!

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Ne tegyél elhamarkodott ígéreteket! Egy barátod, közeli ismerősöd kérhet meg valamire, ám mielőtt járna a szád, gondold át, hogy képes leszel-e teljesíteni. Legyél picit visszafogottabb ma, ne akarj feltétlen a figyelem középpontjába kerülni.

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
Egészségügyi problémád érzelmi válságnak oka, vagy fordítva. Keresd fel orvosodat minél hamarabb! Mélyedj magadba, rendezd a gondolataidat. A rendszertelen életmódnak később meglehetnek a hátulütői.

Bak

horoszkop_0000_bak
A munkahelyeden te is azok közé tartozol, akik nagyon szívesen pletykálnak. Bármilyen információt hallasz, kezeld fenntartással azt. Sose tudhatod, hogy mi a mese és mi a valóság része. Vigyázz, legyél óvatos! Fordulhat a kocka, és akár te is egy pletyka tárgyává válhatsz.

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
Támogatásodat kérhetik, véleményt kell nyilvánítanod. Halogasd annak kimutatását, hogy valójában kinek az oldalán is állsz. Próbáld meg megőrizni semlegességedet, mert később megütheted a bokádat, ha most állást foglalsz!

Halak

horoszkop_0003_halak
Egy boldog, kellemes nap elé nézel. Új tervekkel, energiától duzzadóan, optimistán állsz a jövődhöz. Ezt a szemléletet próbáld meg átmenteni mindennapjaidba! Semmi és senki nem zavarhatja meg az örömödet, jó kedved pedig 24 órára garantált.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások