Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

Július 15.

2015/07/15

A Szüzek vigyázzanak párkapcsolatukra, mosolyszünet várható! A többi jegy szülöttjének mit jósolnak a csillagok?

Kos

horoszkop_0011_kos

Kitartó, következetes vagy a munkával kapcsolatban, és törekszel mindig arra, hogy minőséget adj ki a kezeid közül. Ma is így lesz, bár túl sokat idegeskedsz azon, hogy mindent megfelelően csinálsz-e. Hidd el, hogy jó vagy!

Bika

horoszkop_0010_bika

Figyelj jobban a mértékletességre és az egyensúlyra! Kerül a vitás helyzeteket, törekedj a kompromisszumok mielőbbi megkötésére! Ha úgy érzed, hogy valaminek még nem jött el az ideje, akkor ne erőltesd. Várd ki a tökéletes pillanatot!

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek

Mozdulj ki a négy fal közül! Ha teheted, a munkádat is vidd ki a szabadba, tölts minél több időt zöld környezetben. Érintkezz emberekkel, mert hihetetlenül sokat tudsz ma tanulni másoktól! Legyél nyitott a lehetőségekre!

Rák

horoszkop_0002_rák

Minden a megszokott kerékvágásban történik majd, szerencsére semmi váratlan eseményre nem kell felkészülnöd majd. Ez lesz az a nap, talán egyedüliként a hét folyamán, amikor nem kell újratervezned a napirendedet egy teljesen kiszámíthatatlan dolog miatt.

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan

Mielőtt bármit aláírnál bárkinek, jobban teszed, ha teljes körűen tájékozódsz a szerződés, együttműködés tartalmáról. Ez a lépés akkor is elengedhetetlen, ha egy közeli ismerőssel vagy régi baráttal szerződsz, hiszen tudod: az ördög sosem alszik.

Szűz

horoszkop_0001_szűz

Bárhova is mész, vigyázz arra, hogy értékeid mindig nálad legyenek. Nagy az esély arra, hogy bárhol ott felejtsd őket. Párkapcsolatodban ma mosolyszünetet rendelhetsz el, ám tudnod kell, hogy úgysem bírnátok sokáig egymás nélkül.

Mérleg

horoszkop_0006_merleg

Ha még mindig reménykedsz egy bizonyos üggyel kapcsolatban, akkor várnod kell! Tartsd fejben, hogy a türelem rózsát terem! Kitartásod meghozza majd a várva várt gyümölcsét. Az anyagi helyzeted jól alakul majd.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio

A pénzügyeidben ma nem túl sok pozitív eseményre számíthatsz. Ha üzleti tárgyalásod lesz, akkor inkább próbáld meg elnapolni, mert a mai csillagállás nem kedvez az pénzügyi befektetéseknek. Legyél óvatos, ha aláírásra kerül a sor!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas

Találkozhatsz egy általad régóta csodált, nagyra becsült személlyel. Mivel beszélgetésbe is elegyedhetsz vele, olyan tudásra tehetsz majd szert, amit később is kamatoztatni tudsz. Boldogságod valóban határtalan lesz most.

Bak

horoszkop_0000_bak

Egészséged kerül a központba. Itt az ideje, hogy elkezdj diétázni és mozogni. Szedd össze magad, és kezdj el egészségesebb életet élni! Továbbá fontos párkapcsolati események is történhetnek, amit érdemes átgondolni.

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto

Rendezd össze dolgaidat! Válogasd ki a régi, elnyűtt ruháidat! Végezz szelektálást a konyhában is, bár köztudott, hogy nehezen válsz meg feleslegessé vált holmijaidtól. Hidd el, a nagytakarítás után minden sokkal jobb lesz!

Halak

horoszkop_0003_halak

Egy megfelelési kényszer nehezedik ma rád, aminek köszönhetően minden áron 100%-on felül akarsz teljesíteni munkahelyeden. Próbálsz majd főnöködnek még jobban tetsző módon viselkedni, valamint minőségi, igényes munkát kiadni a kezed közül. Ha nem kapsz visszajelzést, bíztatást, ne vedd zokon!

 

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások