Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

Július 29.

2015/07/29

Az Ikreknek taktikát kell változtatniuk a szívügyek terén. A többi jegy szülöttjének mit jósolnak a csillagok?

Kos

horoszkop_kos
Hiába tervezted úgy, hogy munka után egy kicsit elmész kikapcsolni, valószínűleg erre nem lesz lehetőséged. Egy olyan üzenetet, hírt fogsz kapni, ami teljes mértékben feje tetejére fordít mindent, ami eddig volt. Mielőtt pánikba esnél: ez a felfordulás nem feltételen jelent rosszat.

Bika

horoszkop_bika
Kedvesed furcsán viselkedhet majd, ami azonnal szemet szúr neked. A türelmedre és a megértésedre van szükség ahhoz, hogy a mai nap ne torkolljon egy óriási vitába. Legyél nyugodt, őrizd meg a lelki békédet!

Ikrek

horoszkop_ikrek
A szívügyek terén más taktikát kell választanod. Valószínűleg eddigi igyekezetednek nem lett meg a kellő eredménye. Használd az eszedet! Sokkal többre vagy képes, mint gondolnád, csak el kell hinned és tenned érte!

Rák

horoszkop_rak
A váratlan események felpörgethetik a napodat és olyan új kihívások elé állíthatnak, amire nem is számítottál. Szembe kell nézned majd egyik félelmeddel is. Biztos lehetsz benne, hogy amennyiben jól teljesíted az új feladatokat, akkor a siker sem fog elmaradni!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan
Szeresd feltétel nélkül párodat, és fogadd el úgy őt, ahogy van! Ne akard megváltoztatni a személyiségét, hiszen te őt szereted, nem pedig azt, akivé tenni akarod. Ha mégis az utóbbi az igaz, akkor valami baj van.

Szűz

horoszkop_szuz
A társasági élet nagyon fontos szerepet fog a mai napodban játszani. Szigorúan tilos egyedül maradnod otthon, inkább a baráti társaságoddal ülj be valahova egy italra, töltsd szórakozottan az üresjáratokat!

Mérleg

horoszkop_merleg
Használd ki a rád irányuló kedvező hatásokat. Vásárolj bútorokat, cd-ket, rendezd át a lakásodat! Hallgass új, néha meghökkentő ötleteidre! A megújulás mindenki életében fontos, ne vedd félvállról ezt az egészet!

Skorpió

horoszkop_skorpio
Ne tegyél elhamarkodott ígéreteket! Egy barátod, közeli ismerősöd kérhet meg valamire, ám mielőtt járna a szád, gondold át, hogy képes leszel-e teljesíteni. Legyél picit visszafogottabb ma, ne akarj feltétlen a figyelem középpontjába kerülni.

Nyilas

horoszkop_nyilas
Egészségügyi problémád érzelmi válságnak oka, vagy fordítva! Keresd fel orvosodat minél hamarabb! Mélyedj magadba, rendezd a gondolataidat. A rendszertelen életmódnak később meglehetnek a hátulütői.

Bak

horoszkop_bak
A tréfálkozás nagy eszközöd, ám ma mindenféleképpen bánj vele csínján! Nem mindenki lesz fogékony a vicceidre és csúnyán is elsülhet, ha valaki éppen a szívére veszi és megsértődik egy ártatlan poénon.

Vízöntő

horoszkop_vizonto
Ma pihenéssel és lazulással szeretnéd tölteni az egész napodat. Mindezzel semmi gond, de ne feledkezz meg a kötelességeidről sem! A rád bízott feladatokat lásd el, majd utána indulhat a pihenés!

Halak

horoszkop_halak
Nagyon fárasztónak ígérkezik a mai napod. Hosszúnak fogod érezni, és alig várod már, hogy munkahelyedről hazatérhess. Próbálj minden munkát megfelelően teljesíteni, és ne adj lejjebb abból a szintből, amit mindig is nyújtottál.

 

mate_magus
Máté Mágus, az RC
News horoszkóp szakértője
Hozzászólások