Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

Augusztus 5.

2015/08/05

A Rákok jobban teszik, ha ma magukban tartják a véleményüket, a Bikák pedig figyeljenek a munkahelyi kapcsolataikra. Mit jósolnak a többieknek a csillagok?

Kos

horoszkop_kos
Karriered kerül előtérbe, elismerő pillantásokat zsebelhetsz be. Kemény munkádnak gyümölcsét, valamilyen formában ma egészen biztos learatod majd. Itt az alkalom, hogy végre jól megszedd meg anyagilag is!

Bika

horoszkop_bika
Ma különösen figyelj munkahelyi kapcsolataidra, mert sok áll vagy bukik azon, hogy kivel milyen viszonyban vagy a kollégák közül. Egy-két besúgó van körülötted, így még nagyobb az esély arra, hogy megégesd magad.

Ikrek

horoszkop_ikrek
Egy fizikai és érzelmi biztonságot is nyújt neked párod, ami miatt végkép nagyon nehezen távolodnál el tőle, ha véletlen úgy alakulna. Ne csak akkor becsüld meg, ha érzed, hogy közel a vég, hanem akkor is, amikor minden rendben zajlik.

Rák

horoszkop_rak
Bárkiről is gondolsz rosszat, jobban teszed, ha megtartod a véleményedet saját magadnak. Ma nem tanácsos kimondanod azt, amit gondolsz. Inkább próbálj meg árnyaltan fogalmazni, hogy ne legyél annyira sértő.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan
Reggel úgy dönthetsz, hogy betegszabadságra kéred magad. Félsz a monotonitástól, a szürke hétköznapoktól, a megszokott dolgoktól. Színesítsd meg a napjaidat, vigyél bele egy kis újdonságot is! Hajrá!

Szűz

horoszkop_szuz
Becsüld meg barátaidat és ápold kapcsolataidat! A mai nap kitűnő az emberi kapcsolatok rendberakására. Ha valakivel konfliktusod volt, most tisztázd. Próbálj meg vele egyenes lenni, csak szemtől szembe mindent!

Mérleg

horoszkop_merleg
Feladataid leadásával késni fogsz, ami tőled nem megszokott. Legyél precízebb, hiszen pont ezért bízik benned munkáltatód. Ha eljátszod az egyik fő erényedet, akkor ne várd, hogy később ugyanilyen megbízásokat kapsz.

Skorpió

horoszkop_skorpio
Ma nagyon érzékeny leszel, és már egy poénnak szánt, enyhén sértő vicctől is eltörhet nálad a mécses. Noha az előfordulhat, hogy a kemény éned nem engedi meg azt, hogy könnycseppek lepjék el arcodat, de belül érezni fogod, hogy leginkább ott hagynál mindent és hazarohannál a négy fal biztonságába.

Nyilas

horoszkop_nyilas
Bármire képes vagy ma! Ne gondolkozz egy percig sem, inkább azonnal cselekedj ösztönből. Érezni fogod, hogy mit és hogyan kell tenned annak érdekében, hogy céljaidat leginkább el tudd érni. Az idő most ellened dolgozik.

Bak

horoszkop_bak
Egy ismerősöd gyakran felbukkanhat az életedben. Előfordulhat, hogy tervezett, szándékos találkozások ezek. Ne bízz meg az illetőben! Könnyen átverhet, megkárosíthat, ami miatt majd szívhatod a fogadat.

Vízöntő

horoszkop_vizonto
Vigyázz egészségedre, táplálkozz helyesen! Ha sokáig nem is tudod tartani az étrendedet, legalább a mai napon figyelj rá! Legyél kitartó! Az egészséged hálás lesz, ha most elkezdesz törődni az életed alakulásával.

Halak

horoszkop_halak
Könnyen leled ma örömödet a vásárlásban, magában a pénzköltésben. Az apróbb dolgoknak jobban örülsz majd, sőt egyenesen törekszel majd arra, hogy valami kis csekély ajándékkal meglepd magad. A társasági életnek is kedvez a mai nap!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások