Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

Augusztus 12.

2015/08/12

A Vízöntők jobban teszik, ha ma kifejezetten körültekintőek lesznek a pénzügyeket illetően a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

horoszkop_kos
Ma minden képességedet teljesen ki tudod használni, ezért érdemes lesz odafigyelned az érkező lehetőségekre. Ne szalassz el egy alkalmat sem, a jobb anyagi helyzet teremtésére. Amit ma elérhetsz, ne halaszd holnapra!

Bika

horoszkop_bika
Nemcsak főnököd, hanem kollégáid elismerését is kivívod ma. Olyan nagy kedvvel és aktivitással állsz a munkához majd, ami szinte mindenkinek szemet szúr. Legyél határozott, céltudatos, és ne engedd, hogy az irigy, vagy féltékeny emberek az utadba álljanak.

Ikrek

horoszkop_ikrek
Esetleges félelmeidet vagy gátlásaidat, amikkel eddig nem tudtál megküzdeni, ma le kell tenned! Nem szabad, hogy tovább gyengítsenek és erőtlenné tegyenek a mindennapok során. Számolj le a sötét oldaladdal!

Rák

horoszkop_rak
Egy új lehetőségről, akár állásajánlatról kaphatsz hírt. Ugyan döntést még nem fogsz hozni, de komolyan el fogsz gondolkozni a változtatáson. Szeretnél végre egy kis nyugalmat, és úgy véled, hogy az új helyen, talán kevesebb stressz érne.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan
Most legyél toleránsabb embertársaiddal szemben, mint máskor. Ne kritizálj másokat! Attól, hogy valamiben különböznek tőled, még nem jelenti azt, hogy „rosszabb” emberek nálad. Az este során hamar térj nyugovóra!

Szűz

horoszkop_szuz
Egy új kollégád gondolkodásra késztethet. Ne ítélkezz róla elhamarkodottan! Bármilyen vélemény is alakult ki benned, annak lehet, hogy az ellenkezője igaz. Ismerd meg közelebbről, ne legyenek előítéleteid!

Mérleg

horoszkop_merleg
A túl sok munka miatt, lassan úgy érzed, hogy kifogy a lábad alól a talaj és legszívesebben már ma bedobnád a törülközőt. Ilyen esetekben ne legyél rest elfogadni mások segítségét. Ha úgy érzed, hogy felborul az egyensúlyod, akkor vezesd le a stresszt munka után.

Skorpió

horoszkop_skorpio
Hiába vesznek körül a barátok, ismerősök és kollégák, mégis úgy fogod érezni, hogy egyedül vagy. Ebben a helyzetben fontos, hogy melletted legyen párod és éreztesse veled azt, hogy szeret. A jó hír az, hogy meg is fogja tenni és segít elűzni a magányt.

Nyilas

horoszkop_nyilas
Rengeteg változás történhet a nap folyamán. Ezekre lelkileg nem vagy felkészülve, így egyfajta sokként érhetnek majd. Legyél erős, kedves és kitartó! Érezd magadban az erőt, így kiállod majd az élet próbáit!

Bak

horoszkop_bak
Érdemes új lehetőségek után kutatnod, mert ma nagyon könnyen akadnak majd a horgodra. Nem kell annyira görcsösen akarnod a változást. A lazább, kötetlenebb hozzáállás hamarabb meghozza majd a gyümölcsét!

Vízöntő

horoszkop_vizonto
Pénzügyeidet kezeld óvatosan! Legyél körültekintő, szakértővel egyeztess a mostani lehetőségeidről és terveidről. Ne menj bele úgy új dolgokba, hogy előtte egy hozzá értő személlyel ne konzultáltál volna. Jobb félni, mint megijedni!

Halak

horoszkop_halak
Hiányérzetedet valószínűleg ruhavásárlással vagy egy minőségi ital elfogyasztásával fogod kompenzálni. Úgy érzed, hogy rég fordítottál már magadra pénzt, ezért mindenféleképpen költened kell valamire. Csak óvatosan!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások