Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

Augusztus 19.

2015/08/19

A Rákok ma ne tegyenek elhamarkodott ígéreteket a csillagok szerint. Vajon mi vár a többiekre?

Kos

horoszkop_kos
Ha lesz időd, mindenféleképpen menj venni egy kaparós sorsjegyet, vagy jász valamilyen szerencsejátékon, ugyanis ma melléd áll Fortuna, és könnyen juthatsz pénzhez. A párkapcsolatodban is szerencsés leszel, olyan magaslatok élhetsz meg, mint még soha.

Bika

horoszkop_bika
Ha valaki őszintén érdeklődik majd irántad, tiszteld meg a bizalmaddal! Ez az alapja minden kapcsolatnak. Nyílj meg egy picit előtte, és próbáld meg valójában megismerni. Egy ígéretes kapcsolat vár rád!

Ikrek

horoszkop_ikrek
Ha segítségre van szükséged, merd kinyitni a szádat és kérj! Ügyelj az adok-kapok egyensúlyára, és hívd meg segítőidet egy teára vagy egy kávéra. Értékeld jó szándékukat, kedvességüket és igyekezz ezeket majd viszonozni is!

Rák

horoszkop_rak
Hajlamos vagy mindenre igent mondani, ma sem lesz ez másként! Mégis, mielőtt bármire áldásodat adnád, próbáld meg átgondolni, hogy valóban tudod-e teljesíteni az elvártakat. Ne tegyél elhamarkodott ígéreteket, az úgyis csak neked lesz rossz később!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan
Ma látogatók érkezhetnek hozzád, méghozzá családtagok. Ha nem is az egész família, de a szűkkör végre újra összegyűl, és ennek a találkozónak valószínűleg te fogsz helyt adni. Hétköznap lévén nem kell egy egész menüt főznöd!

Szűz

horoszkop_szuz
Hagyd végre magad mögött a múltat, ne rágódj korábbi tetteiden! Élj a mának, élvezd a nap minden percét! Lépj túl a rég megtörténteken, ugyanis azokon már úgysem tudsz változtatni. Helyette koncentrálj egy most érkező lehetőségre!

Mérleg

horoszkop_merleg
Itt az idő, hogy kezedbe vedd a sorsodat és végre el kezd élni az életet. Mindig engeded, hogy mások beleszóljanak abba, hogy miként csináld a dolgaidat. Pedig rá kellene jönnöd, hogy senkinek semmi köze ahhoz, hogy mit és hogyan teszel.

Skorpió

horoszkop_skorpio
Gyengének és fáradtnak érezheted magad. Ez az érzés annak tudható be, hogy a lelki állapotod sem éppen annyira bíztató. Tanácstalan és bizonytalan vagy. Egy-két olyan gond is felütheti a fejét, ami végképp padlóra küldhet.

Nyilas

horoszkop_nyilas
Ügyelj a pontosságra, idődet oszd be a kellő pontossággal. Ha nem így teszel, az is elképzelhető, hogy elkésel munkahelyedről. Ennek természetesen komoly következményei lehetnek, amikkel nem biztos, hogy meg szeretnél ismerkedni.

Bak

horoszkop_bak
Hajlamos vagy arra, ha elengeded magad, hogy olyan beszólásokat is megengedj magadnak, amin te már vérig sértődnél. Próbáld meg tartani a szádat, és gondolkozni, mielőtt beszélsz! Ezt az énedet nem sokan díjazzák majd.

Vízöntő

horoszkop_vizonto
A párkapcsolatodból annyi erőt meríthetsz ma, ami egész hétvégédre elég lesz. Párod különböző, apró meglepetésekkel, figyelmességekkel vehet le a lábadról majd. Ezeket ugyan illik viszonozni, de ha ma csak élvezni szeretnéd a kedvességét, akkor sem lesz semmi gond. Ez a nap csak a tiéd és az övé!

Halak

horoszkop_halak
Ha van valami, amit nagyon akarsz, ismét lehetőséget kaphatsz, annak elérésére. Ne szalaszd el a szerencse kínálta alkalmat, legyél szemfüles és életrevaló. Ha így cselekszel, könnyen sikerre vihetsz mindent!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások