Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

Augusztus 26.

2015/08/26

A Bikák és az Ikrek legfontosabb feladata ma, hogy megfelelően kommunikáljanak, ha azt szeretnék, hogy jól alakuljanak a dolgok! Mi vár a többi jegy szülöttjére a csillagok szerint?

Kos

horoszkop_kos

Az élet boldog pillanataiért érdemes élni. Egy frissítő zuhany a forró nap után, egy jó ebéd, szép idő. Próbáld meg ezeket a dolgokat is értékelni, észrevenni a mindennapok szépségét! Így kiegyensúlyozottabb lesz a napod.

Bika

horoszkop_bika

Bármilyen problémád adódik a munkahelyeden, beszéld meg azzal, akit érint. Annál rosszabb nincs, mikor te is és ő is a saját levetekben forrtok. Legyél egyenes, állj elé, és mondd el a problémáidat! Megértő lesz veled.

Ikrek

horoszkop_ikrek

Igyekezz mindenkivel megtalálni a közös hangot! Ellenkező esetben számos konfliktussal szembesülhetsz. Kerüld a konfliktushelyzeteket! Ne akarj azonnal mindent elérni, legyél türelmes és alázatos!

Rák

horoszkop_rak

Kitűnő nap az autókázáshoz, és balesetmentesen közlekedhetsz az utakon, ha odafigyelsz és az autód műszaki állapota is kielégítő. Kerekedj felül a problémákon, és legyél végre boldog! Oly rég óta nem voltál az.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Könnyen áteshetsz a ló túlsó oldalára. Ne vigyél túlzásba semmit! Hangulatod is szélsőséges lesz majd, egyik pillanatban a csillagok között jársz, a másik pillanatban pedig a béka feneke alatt. Igyekezz uralkodni magadon!

Szűz

horoszkop_szuz

Már a reggeli ótól kezdve hétvége érzésed lesz. Tervezgetsz majd, kalkulálsz, hogyan tudnád kihozni a legtöbbet a következő napokból. Viszont a nagy merengések közben nem szabad, hogy hanyag munkát végezz. Ha nemtörődömségből mégis így teszel, akkor ne számíts túl sok jóra főnöködtől.

Mérleg

horoszkop_merleg

Ne vállalj magadra még több felelősséget! Így is eleget dolgozol és idegeskedsz. Dőlj hátra esténként és élvezd az élet örömeit, minden percben! Ha túl sokat görcsölsz a problémákon, előbb utóbb megnehezedik az életed.

Skorpió

horoszkop_skorpio

Életed alakításában aktívan vegyél részt és ne engedd, hogy mások irányítsanak téged! Hajlamos vagy arra, hogy meghunyászkodj mások előtt, és egyszerűen tűrd, hogy befolyásolnak vagy irányítanak téged. Vegyél erőt magadon és legyél a saját magad ura!

Nyilas

horoszkop_nyilas

A hatalmas belső energia, ami benned van hegyeket is képes megmozgatni. Ennek ellenére ma a megértő és gyengéd énedet kell előtérbe venni. Nem haragudj huzamosabb ideig senkire, ugyanis a harag csak téged pusztít! Itt az idő megbocsájtani, rendezni a vitákat.

Bak

horoszkop_bak

Kerüld a hirtelen helyzeteket, és az olyan döntéseket, amelyeknél nincs lehetőséged átgondolni mindent. Kérj időt, próbáld meg kitolni a határokat, de ne mondj semmire sem azonnal igent. Ha mégis így teszel, komoly terhet vehetsz magadra!

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Ha estére vacsora vendéget hívtál, tegyél ki magadért! Főzz valami különleges ételt, és a teríték is legyen fényűző. Öltöztesd ünneplőbe lakásodat! A célszemélynek így tuti, hogy nagyon pozitív benyomása lesz rólad.

Halak

horoszkop_halak

Feladataid leadásával késni fogsz, ami tőled nem megszokott. Legyél precízebb, hiszen pont ezért bízik benned munkáltatód. Ha eljátszod az egyik fő erényedet, akkor ne várd, hogy később ugyanilyen megbízásokat kapsz.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások