Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

Szeptember 2.

2015/09/02

Az Oroszlánok egy pletykával lavinát indíthatnak el… Vajon a többi jegy szülöttjének mit jósolnak a csillagok?

Kos

horoszkop_kos

Kitartó, következetes vagy a munkával kapcsolatban, és törekszel mindig arra, hogy minőséget adj ki a kezeid közül. Ma is így lesz, bár túl sokat idegeskedsz azon, hogy mindent megfelelően csinálsz-e. Hidd el, hogy jó vagy!

Bika

horoszkop_bika

Ma utazni fogsz, méghozzá üzleti ügyben. Mindent bele fogsz adni, annak érdekében, hogy a legjobb eredményt hozd ki a helyzetből. A siker szinte előre garantált. Továbbá magánéletedben egy kis időre van szükséged ahhoz, hogy újra rendezni tudjátok soraitokat.

Ikrek

horoszkop_ikrek

Kerüld el a zsíros ételeket, valamint az alkohol fogyasztását. Próbáld meg minél hamarabb letudni az otthoni teendőidet, és hamar ágyba bújni, mert nagyobb szükséged van a feltöltődésre, mint azt gondolnád. Pihenj sokat!

Rák

horoszkop_rak

Mindennél fontosabb számodra a biztonság, és ezért mindent meg is adnál! Legyél végre tökös, állj ki saját magad érdekei mellett és ne engedd, hogy elbizonytalanítson a környezeted. Végezz a nyámnyila korszakoddal!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Ha pletykákat indítasz el, gondolj a következményeire is. Nem mindig fenékig tejfel az élet. Ha pedig ráteszel egy lapáttal, ne csodálkozz, ha egyik pillanatról a másikra pokollá változik a mai napod. Gondold át még!

Szűz

horoszkop_szuz

Ne panaszkodj helyzetedről! Ha pillanatnyilag negatív benyomásaid is vannak munkahelyedről, hamar megváltozik a véleményed. Tedd félre előítéleteidet, ne hozz elhamarkodott döntéseket, mert bajod lehet belőle!

Mérleg

horoszkop_merleg

Bánj csínján az energiáddal, ugyanis könnyen megtörténhet az, hogy már a nap első felében lefárasztod magadat és teljesen levert leszel. Ügyesen oszd be a szabadidődet, hogy a kimerültséget, fáradtságot kompenzálni tudd.

Skorpió

horoszkop_skorpio

Egy folyamatban lévő hivatalos ügyeddel kapcsolatban pozitív változás állhat be. Mielőtt azonban belefulladnál a nagy örömbe és boldogságba, jobban teszed, ha reálisan látod a helyzetedet. Ez a változás még koránt sem az ügy végét jelenti. Lesz még egy kis huzavona vele.

Nyilas

horoszkop_nyilas

Egy utazás várhat rád, méghozzá a szerelmeddel együtt. Lehetséges, hogy ezen a közös úton egy-két váratlan eseményben lesz részed. A mai napon végre felfedi előtted, hogy mire készül. A boldogságot majd le se lehet az arcodról vakarni.

Bak

horoszkop_bak

Mielőtt extra feladatokat veszel a válladra, gondold át a saját feladataidat, napirendedet. Nem biztos, hogy bírni fogod a terhelést! Törődj inkább egészségeddel és családoddal, ahelyett, hogy megint órákat túlórázol.

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Személyiségedből adódik, hogy mindent szeretnél saját magadtól elérni, és számodra segítségkérés szinte nem létező dolog, most mégis egy olyan alkalomról szerezhetsz tudomást, amire kár lenne nemet mondanod. Habár tálcán kínálták a lehetőséget, attól még nem ördögtől való. Élj vele és meglátod, hogy gyümölcsöző lesz!

Halak

horoszkop_halak

Egy közeli barátoddal könnyen keveredhetsz nézeteltérésbe, aminek kihagyhatatlan eleme lesz a veszekedés. Ugyan alkalmazni fogod „az okos enged, szamár szenved” elvet, de egy tüske maradni fog benned.

 

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások