Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

Szeptember 23.

2015/09/23

A csillagok állása alapján folyton az érzelmek fognak dominálni a Nyilasok életében a mai nap folyamán. Neked mit ír a horoszkópod?

Kos

horoszkop_kos
Különleges lelkiállapotba kerülhetsz, aminek okát nem tudni. Tőled nem várt reakciók lesznek majd megfigyelhetőek. Szürkének, kietlennek látod majd a világot. Ébredj fel! A világ közel sem ilyen sötét.

Bika

horoszkop_bika
Nagyon könnyen barátkozol, és szinte azonnal mindenkit közel engedsz magadhoz. Nem vagy egy távolságtartó ember, és ezt pár ellenséges, rosszindulatú ismerősöd ki is használhatja. Ha el akarod kerülni a feketelevest, akkor ne teregesd ki a magánéleted!

Ikrek

horoszkop_ikrek
Több esetben – így például ma is – alábecsülöd a képességeidet, ami miatt olyan lehetőségektől esel el, amikkel teljesen meg tudnád változtatni az életedet. Itt az idő, hogy kiterjeszd a szárnyaidat és repülj! Erősítsd meg az anyagi függetlenségedet!

Rák

horoszkop_rak
Vedd könnyedén a munkádat! Végezd inkább lassan a rád bízott feladatokat, de hiba nélkül! Sokkal jobban fogod érezni magad egy rohanástól és aggodalmaktól mentes napon. Este pedig hamar bújj az ágyba, kell az energia!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan
A mai napon kiderül, hogy mennyire vagy jó csapatjátékos. Ha eddig nem tudtál csapatban dolgozni, akkor a következő pár órában igazán nehéz dolgod lesz, hiszen minden téren összeütközésekbe fogsz kerülni. Próbáld meg leküzdeni az egódat!

Szűz

horoszkop_szuz
Vásárolj színes ruhákat, vidítsd fel ruhatáradat! Vigyél egy kis színt ezekkel életedbe! Felejtsd el a szürke otthont és a színtelen környezetet. Meglátod, rövid időn belül nagyfokú változások indulhatnak el!

Mérleg

horoszkop_merleg
Számodra a mai csillagállás a kommunikáció terét erősíti. Különösen alkalmas a mai nap egy tartalmas telefonbeszélgetésre, vagy csak szimplán beülni délután valahová a barátokkal és egy traccsparti keretében megbeszélni mindent.

Skorpió

horoszkop_skorpio
A mai napon lehetőséged lesz változtatni a munkahelyedet és anyagi helyzetedet érintő dolgokon. Ha szeretnél egy jobban fizető helyre kerülni, akkor ma érdemes körbenézni az állásajánlatok terén!

Nyilas

horoszkop_nyilas
A csillagok állása alapján folyton az érzelmek fognak dominálni. Ha érzéseidnek akarsz hangot adni, hívd fel egyik barátodat vagy barátnődet és oszd meg vele lelki világod állását. Vele nyugodtan meg tudsz mindent beszélni.

Bak

horoszkop_bak
Változtass külsődön, frizurádon! Bátran vásárolj új stílusú ruhadarabokat, valamint menj el fodrászhoz! Merész stílusodat mutasd meg! Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit is gondolnak valójában!

Vízöntő

horoszkop_vizonto
A rózsaszínköd ma mindent beterít, és szinte mindenki érezni fogja a környezetedben azt, hogy szerelmes vagy. Ezzel önmagában semmi gond nincs, de amikor a túlfűtöttséged a munka rovására megy, akkor főnököd lép a színre. Ő nem biztos, hogy annyira megértő lesz, mint kollégáid. Próbáld meg nem kihúzni a gyufát!

Halak

horoszkop_halak
A konfliktushelyzeteket különösen nehezen fogod viselni. Éppen ezért ma szóváltásba, összeütközésbe kerülhetsz. Jobb lenne, ha kimaradnál ezekből és inkább a távolból figyelnéd, ahogy az emberek cincálják egymást.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások