Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

Október 21.

2015/10/21

A Rákok a rég nem látott családtagokkal feleleveníthetik a régi szép emlékeket. A többi jegy szülöttjére vajon mi vár a csillagok szerint?

Kos

horoszkop_kos

A romantikus, hősszerelmes éned uralma alá kerít, és mindent rózsaszínben fogsz majd látni. Párod nagyra értékeli majd mindazt az igyekezetet, amit azért teszel, hogy minél jobban megfelelj neki. Bár ezt te is tudod, hogy eddig is és ezután is ugyanúgy szeret majd. Lelked mégis nyugodtabb lesz így, hogy ezt a napot neki szenteled.

Bika

horoszkop_bika

A pénztelenségnek ma végre búcsút inthetsz. A lehetőségek, amikkel megváltoztathatod az életedet, a lábad előtt hevernek, csak észre kell venned őket. Nyisd ki a szemed és kezdj el látni! A vakság ugyanolyan hiba, mint a nemtörődömség.

Ikrek

horoszkop_ikrek

Ne akarj mindent azonnal! Hajlamos vagy arra, hogy elszaladjon veled a ló. Ekkor mindent most, azonnal akarsz. Ezt te is tudod, hogy nem tud működni, mégis fejest ugrassz az ismeretlenbe. Ha bekövetkezik a baj, akkor viszont vállald a felelősséget és ne kend másokra!

Rák

horoszkop_rak

Rokonok és barátok társaságban töltheted az estét. Egy spontán találkozó során jóízű beszélgetéseket folytathatsz majd. A rég nem látott családtagokkal pedig felelevenítheted a múlt szép emlékeit.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

A munka, a házasság és a pénz kerül majd előtérbe. Mindhármon bizonyára sokat gondolkodsz mostanában. Elmélkedj egy kicsit, tervezd meg a jövődet! Meglátod, hogy rövidesen révbe érnek vágyaid, céljaid.

Szűz

horoszkop_szuz

Barátaid hiába akarnak ma szórakozni hívni, jobban teszed, ha otthon maradsz a fenekeden. A mulatságokból maradj ki, korán feküdj le aludni, mert szükséged lesz másnap az energiára! Pihenéshez hallgass meg egy relaxációs zenét.

Mérleg

horoszkop_merleg

A mai napot kár lenne komolyan venned, úgysem fog történni semmi számottevő. A tegnapi nap után amúgy is érzed, hogy szükséged van egy kis feltöltődésre, pihenésre. Erre a most következő 24 óra tökéletes megoldás lehet.

Skorpió

horoszkop_skorpio

A meghívásokat fogadd el! Mindegy hova hívnak, a lényeg, hogy menj társaságba. Ha otthon maradsz a négy fal között, annak lelki következményei lehetnek. Nem jönne jól egy újabb válság, mikor még most lábaltál ki az előzőből.

Nyilas

horoszkop_nyilas

A rád bízott feladatokkal és munkáiddal gyorsan fogsz haladni. Ma minden úgy fog menni neked, mint a karikacsapás. Ha még estére marad energiád, akkor barátaiddal ülj be egy hangulatos helyre, így feltöltődhetsz újra energiával.

Bak

horoszkop_bak

Több pénz ütheti a markodat, mint ahogy azt gondoltad. A kellemes meglepetést valahol meg is kell ünnepelned. Este hívd meg barátaidat, újságold el nekik a jó hírt, és engedd, hogy osztozzanak örömödben!

Vízöntő

horoszkop_nyilas

Rengeteg energiát és erőt adsz majd ma környezetednek. Az a rengeteg pozitív energia, ami ma sugárzik majd belőled, egyszerűen magad köré vonzza az embereket. Vigyázz, ez rosszul is elsülhet! Hagy meg a határokat, és ne engedd, hogy az intim szférádba másszanak!

Halak

horoszkop_halak

A szerencse egész napodon végigkísér majd. Szinte nem lesz olyan helyzet, ami ne alakulna neked kedvezően. Még az elején kínos, necces szituációkból, esetleges vitákból is te fogsz jól kijönni. Mindezek miatt viszont ne bízd el magad, mert legfelülről lehet a legnagyobbat esni.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások