Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

Október 28.

2015/10/28

A Bakok még időben tisztázzák a nézeteltérést a rokonaikkal, a Bikák tele lesznek energiával, de óvatosan! De mit jósolnak a többieknek a csillagok?

Kos

horoszkop_kos

Az öltözködés terén egy kicsit összezavarodott lehetsz. Gondold végig a mai napodat, vedd sorra, hogy milyen helyzetekbe kerülsz majd és ehhez megfelelően öltözz fel. Ne legyél gyerekes, hogy egy különleges alkalomra elmész tornacipőben!

Bika

horoszkop_bika

Az energia benned van, méghozzá óriási mértékben. Próbáld meg visszafogni magad, és kerülni a túlbuzgóságot. Csak akkor szólj bele a dolgokba, ha kérik a véleményedet. Különben tartsd magadban véleményedet, mert csak sértődés lenne belőle.

Ikrek

horoszkop_ikrek

A szenvedély járja át a mai napodat. Minden percben azon jár majd az eszed, hogy mivel lepd meg párodat. Milyen különlegességgel tudnád feledhetetlenné tenni a mai napot? A szerelem egyszerűen megbolondít.

Rák

horoszkop_rak

Munkahelyeden egyre több elismerést gyűjthetsz be kollégáktól, ügyfelektől, sőt még a főnöködtől is. Szerencsére ezek a pozitív visszajelzések téged csak arra inspirálnak majd, hogy 200%-ot adj bele munkáidba. Egy dolgot viszont nem szabad elfelejtened! Van a magánélet és van a munka. A kettőt nem érdemes keverni.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Egy új ismerősöd egyre inkább felkeltheti az érdeklődésedet. Te sem érted, hogyan képes rád hatni. Igaz, ezt saját magadnak is félsz bevallani. Ne szégyelld érzelmeidet! Viszont elsőnek saját magaddal kell azokat letisztáznod.

Szűz

horoszkop_szuz

Nagy szükséged van a változásokra, ennek ellenére még várnod kell egy picit. Sajnos nem olyan ütemben történnek a dolgok, ahogy azt szeretnéd. Elő kell venned a türelmes énedet, hiszen tudod, rózsát terem.

Mérleg

horoszkop_merleg

A vitás helyzetekben hamarabb tudsz a másik féllel dűlőre jutni, ha te is engedsz az elvárásaidból. Nem kötheted mindig az ebet a karóhoz! Egy kis szabadság mindenkinek jár! Próbálj meg elszakadni a kötöttségeidtől!

Skorpió

horoszkop_skorpio

Egy hódoló van a környezetedben, akivel több a közös vonás, mint azt gondolnád. Ne temesd a köztetek lévő dolgokat, ugyanis a mai nap tartogathat meglepetéseket. A lényeg az, hogy ne húzz falakat magad köré!

Nyilas

horoszkop_nyilas

Az összeütközésekből maradj ki. Ne vegyél fel álláspontot, maradj pártatlan és ne akarj feltétlen az igazságosztó szerepébe kerülni. Ha véleményedet kérdezik, térj ki a válasz elől. Ez a legjobb megoldás a mostani helyzetben.

Bak

horoszkop_bak

Sógoroddal könnyen konfrontációba keveredhetsz. Jobb, ha már az elején tisztázzátok az esetleges problémákat! Ellenkező esetben egész nap feszült és ideges leszel, ami sem egészségügyi állapotodnak, sem hangulatodnak nem tesz jót.

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Ma még a tej is megalszik a szádba, annyira le fogsz lassulni. Egyedül talán neked tetszik ez a tempó, de a munkahelyeden emiatt nagyon restellhetnek rád. Egy kávé segíthet reggel elindítani az úton, és tarthatja benned az erőt!

Halak

horoszkop_halak

Hatalmas hibát követhetsz ma el. Mielőtt cselekednél, gondold át, hogy jó lépés-e. A sietés, a rohanás ma nem lesz kifizetődő. Fogadd meg, a lassan járj, tovább élsz bölcsességet! Hidd el, jobban jársz, ha visszaveszel!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője

 

Hozzászólások