Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

2015. november 4.

2015/11/04
A Szüzek nagyon figyeljenek ma az egészségükre! Neked mit ígérnek a csillagok?

Kos

horoszkop_kos

Egy régebbi projektedet vagy feladatodat ma végre sikeresen lezárhatod. Megkönnyebbülés lesz számodra, hogy egy feladattal kevesebb nyomja a válladat.

Bika

horoszkop_bika

Bizonyos dolgokról le kell majd mondanod, és ki fogsz szakadni a megszokott hétköznapok ritmusából. Amikor új helyzetbe csöppensz, egy rövid ideig ugyan pánikba esel majd, de szerencsére fel fogod találni magad és minden további nélkül tudod majd kezelni a váratlan szituációt.

Ikrek

horoszkop_ikrek

Egyik kollégádat se illesd rossz szóval, nem szabad senkit sem alábecsülnöd, különösen a hátuk mögött kibeszélned őket! Különben váratlan meglepetések érhetnek, amit nem vennél jó néven te sem. Ugye?

Rák

horoszkop_rak

Közeli ismerősöd irigykedhet rád. Előbb vagy utóbb, de kibújik a szög a zsákból. Te is megbizonyosodhatsz majd a személy rosszindulatúságáról. A csalódás szinte elkerülhetetlen és megfogalmazódik majd benned a kérdés: pont ő?

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

A szerelem körül forog szinte minden gondolatod. A terveket szövögeted, házasságon gondolkozol. Gondold át többször, jól fontold meg, hogy milyen lépésekre akarod elszánni magad, mert a késő bánat nem lenne szerencsés!

Szűz

horoszkop_szuz

Az egészségi állapotodat teljesen elhanyagoltad az elmúlt időben, viszont ma már felütheti fejét egy-két olyan probléma, ami miatt elkerülhetetlen, hogy a jövőben meglátogasd orvosodat. Próbálj meg visszavenni a rohanásból, és ne terheld le magad ennyire!

Mérleg

horoszkop_merleg

Egy régi lelki sebed újra felszakadhat. Emiatt az egész napod egy kicsit szomorú és lehangolt lesz. Az energiaszinted sem túl magas, legszívesebben reggel tovább nyomtad volna az ágyat, ha nem kellett volna dolgoznod. Jó pár adag kávé vagy pár deci energiaital ugyan ideiglenesen, de helyrehozhat.

Skorpió

horoszkop_skorpio

A pénzügyeknek kedvez a csillagok állása, így bármilyen intézni valód van, azt a mai napra időzítsd. Kezdj bele új üzleti vállalkozásod terveinek kidolgozásába, szövögesd bátran terveidet! A siker neked áll!

Nyilas

horoszkop_nyilas

Egy esetleges új állással kapcsolatos híreket kaphatsz. Már rég várod, hogy valami pozitív hír érkezzen egy folyamatban lévő pályázattal kapcsolatban. Viszont nem csak a fizetés fontos, hanem a fejlődés lehetősége is! Mérlegelj mindent!

Bak

horoszkop_bak

Olyan gyorsan zajlanak majd ma az események, hogy alig bírod követni. Vedd fel a tempót, máskülönben lemaradsz a saját életedről. Azokat a dolgokat, amiket eddig halogattál, ma véghez kell vinned. Nem várhatsz tovább!

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Jóval érzékenyebb leszel a szokottnál, tested-lelked nyugalomra vágyik. Nem vagy hozzászokva ehhez a rohanáshoz, ami most a napjaidra nyomja a bélyegét. Több lazításra van szükséged, mint azt gondolnád.

Halak

horoszkop_halak

Ha bánatos vagy, akkor a legjobb megoldás a barátaid lesznek! Kérd meg őket, hogy töltsenek veled el egy napot, beszéljetek meg mindent, és meg fogod látni, hogy a lelked megkönnyebbül, a gondok nem lesznek olyan súlyosak.

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások