Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

2015. november 11.

2015/11/11

Ha lehet, ma mindenki különösen figyeljen oda, legyen szó párkapcsolatról vagy munkáról! Neked mit ígérnek a csillagok?

Kos

horoszkop_kos

Főnökeid minden bizonnyal értékelik majd a javaslataidat, ötleteidet, amikkel a cég, vállalkozás még jobban tud majd fejlődni. Legyél büszke magadra!

Bika

horoszkop_bika

Főnököd éles szemmel figyeli minden lépésedet, ezért koncentrálj oda a feladataidra. Legyél lelkiekben felkészülve arra, hogy egy-két megjegyzéssel szándékosan idegesíteni akar majd. Végezd munkádat pontosan, precízen!

Ikrek

horoszkop_ikrek

Csak az anyagi dolgokra összpontosítasz és teljesen elfeledkezel ez idő alatt a párkapcsolatodról. Magánéletedre ugyannyi energiát is figyelmet kellene fordítanod, mint a pénzügyeidre. Ne csodálkozz, ha párod ma nem lesz annyira megértő.

Rák

horoszkop_rak

Hajlamos vagy arra, hogy mindenben csak a rosszat lásd meg. Ez általában akkor van így, ha eluralkodik rajtad a pesszimista éned. Ma beleshetsz ebbe a csapdába, ami miatt konfliktusokba is keveredhetsz mind munkahelyeden, mind a párkapcsolatodban.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Kemény kritikákkal illethetnek ma. Felkavarnak majd a hallottak, ám ne lépj a tettek mezejére és ne kezdj el magad mellett kampányolni. A viták csak feszültséget szülnek, amiből már amúgy is van elég az életedben.

Szűz

horoszkop_szuz

A körülmények a korábbi félreértések letisztázásának kedveznek. Önts tiszta vizet a pohárba! Minden régi sérelmedet beszéld meg az illetékesekkel, és ne engedd, hogy feszültség vagy bármilyen kis idegesség maradjon benned.

Mérleg

horoszkop_merleg

Fogd lazára a dolgokat és ne idegesítsd fel feleslegesen magad különböző apró problémákon. Kerüld a bolhából elefántot csinálós szituációkat, inkább keresd az egyenes és korrekt megoldásokat. Élvezd a szép időt, a jó társaságot, a környezetet!

Skorpió

horoszkop_skorpio

Ma nem indul jól a napod! Kialvatlanul, rossz álmokkal és érzelmekkel ébredhetsz, ami miatt az egész napod szürke lesz. Bármi rossz is történik ma, ne dugd egyből a fejed a homokba. Próbáld meg észrevenni, hogy mi az, amin változtatnod kell!

Nyilas

horoszkop_nyilas

Gondolataid fognak egész nap eluralkodni rajtad. Egy kisebbfajta álomvilágban éled majd le a napodat, és ha szólnak vagy kérnek tőled valamit, nem biztos, hogy észreveszed majd. Ebből adódhatnak még félreértések. Ébredj fel!

Bak

horoszkop_bak

Még a gondolataidban se szegd meg adott szavaidat. Ne bújj ki a korábban felvállalt kötelezettségek alól. Tartsd magad az ígéreteidhez, kijelentéseidhez, legyél következetes! Ha most ide-oda ugrálsz, nem lesz jó vége!

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Hiába adsz majd jobbnál jobb tanácsot egyik barátodnak, ő rá sem fog hederíteni. Szinte olyan lesz, mintha a falnak beszélnél. Ezen túl a családi életedben érhetnek kisebb kellemetlenségek, a viták sem kizártak.

Halak

horoszkop_halak

Legyél nagyvonalú és adakozó a mai napon. Könnyen eshetsz abba a hibába, hogy fukarrá leszel, és minden téren azt keresed majd, hogy hol és hogyan tudsz spórolni a pénzzel. Ez nem jó út, nem a te utad. Ne lépj rá!

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások