Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

2015. november 18.

2015/11/18

Egy kis odafigyeléssel szép lépéseket tehetünk a karrierünk érdekében. Neked mit ígérnek a csillagok? 

Kos

horoszkop_kos

Hivatalos ügyedben pozitív előrelépés várható. Szerencsére úgy alakulnak majd a dolgok, ahogyan azt várod. A magánéletedre ma is szánj időt, és próbálj meg pároddal egy közös esti programot beszervezni, amihez nem feltétlen szükséges elhagynotok a házat, sőt még a szobát sem.

Bika

horoszkop_bika

Lassan járj, tovább élsz! – tartja a bölcs mondás. A mai napon ez még nagyobb érvényt szerez magának, főképp, ha a kommunikációt nézzük. Próbálj meg figyelni a lepcsesre, hogy ne hagyják el olyan szavak, mondatok a szádat, amiket azonnal megbánnál.

Ikrek

horoszkop_ikrek

Vedd észre a dolgok hátterét is! Ne csak azt lásd, amit látni engednek. Amennyiben bármilyen üzleti modellen, vállalkozáson gondolkozol, akkor vizsgáld fölül a terveidet, ötleteidet, mert még most idejében tudod pótolni a hiányosságaidat.

Rák

horoszkop_rak

Féltékenységből hihetetlen dolgokra leszel képes. Nem veszed észre magadat, barátaid is csak csodálkoznak rajtad. Fogadd el a körülményeket és a puszta tényeket, ne akarj mindig lázadni a helyzet ellen!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Lehull a szemedről a lepel. Nyilvánvalóvá válhat, hogy az a személy, aki nélkül korábban el sem tudtad képzelni az életedet, most már nem annyira játszik fontos szerepet az életedben. A következő lépés már csak rajtad múlik.

Szűz

horoszkop_szuz

Az egészségügyi állapotodnak sem kedvez, ha túlhajszolod magad. Vegyél vissza egy picit a rohanásból! Hiába szeretnél mindent megcsinálni egy nap alatt, ugyanúgy ember vagy, mint mások. Neked is szükséged van a feltöltődésre és pihenésre! Kapcsolj ki végre!

Mérleg

horoszkop_merleg

Hiába minden cselekedet és apró finomítás, valamiért mégsem úgy akarnak alakulni a dolgok, ahogyan azt te szeretnéd. Ezért nem látod majd semmiben a pozitívat, a jót. A pesszimista látásmód viszont csak ront a helyzeteden, ezért változtass rajta!

Skorpió

horoszkop_skorpio

Neked kell kezdeményezni a mai nap során, mert párod inkább a csendes, visszahúzódó szerepet ölti magára. Nem kell máris a falra festeni az ördögöt, hiszen semmi probléma nincs a kapcsolatotokban! Ez most egy ilyen időszak.

Nyilas

horoszkop_nyilas

Ideges és bizonytalan lehetsz, pedig minden a terveid és vágyaid szerint alakul majd. Egy porszem sem kerül majd a gépezetbe. Esetleges rossz érzésed, kételyeid miatt csak magadat okolhatod. Saját hanyagságod csapdája leselkedik rád!

Bak

horoszkop_bak

Lelki állapotod nagyon ingatag lesz, és ehhez képest változik majd a kedved is. Kiszámíthatatlan leszel, emiatt a nap végére azt veheted észre, hogy egyedül maradtál, mert senki nem mer majd közeledni hozzád.

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Ha továbbra is szorgalmasan, pontosan végzed a feladataidat, rövidesen elő fognak léptetni. Kitartás! Ez legyen a szemed előtt, no meg a célok, amikért teszel nap, mint nap. A siker a küszöbön áll, ne most add fel!

Halak

horoszkop_halak

Befektetéseid nem biztos, hogy hamar megtérülnek. Ne reménykedj kézzel fogható haszonban mostanában. Gyűjts össze ötleteket, hogyan tudod pótolni a hiányt. Az ötletesség most aranyat is érhet akár!

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások