Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

Április 22.

2015/04/22

Ma szinte semmi nem úgy alakul majd, ahogy azt a Vízöntők szeretnék a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

horoszkop_0011_kos

Kitűnő híreket kaphatsz egy hőn áhított pozícióval kapcsolatban. Mielőtt nagy bulikba kezdenél, jobban jársz, ha nem iszol előre a medve bőrére! Csak akkor ünnepelj, ha már a szerződéseket is aláírtad!

Bika

horoszkop_0010_bika

Egy barátodon keresztül új ismerősökre tehetsz majd szert. Élvezed a hozzád hasonló gondolkodású személyek társaságát, és a jó hír az, hogy ma többnyire velük fogsz időt tölteni. Felszabadult, könnyed nap elé nézel!

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek

Ne hanyagold el saját magadat! A hétköznapok rohanásában képes vagy elfeledkezni magadról. A mai napon szakíts időt arra, hogy elmenj fodrászhoz, masszőrhöz, vagy olyan tevékenységet csinálj, ami kikapcsol, és egyben feltölt energiával. Kényeztesd magad!

Rák

horoszkop_0002_rák

Környezeted komoly befolyással van hangulatodra. Ez olykor előny, míg a másik pillanatban hátrány. Erőt kell venned magadon, és nem engedni, hogy a téged körülvevő emberek ilyen nyomást tudjanak rád gyakorolni.

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan

A szívügyeidet illetően tanácstalanná válhatsz. Nem biztos, hogy a házasság a legjobb megoldás. Más lépésre kell elszánnod magad. A problémákat nem elfojtani kell, hanem meg kell őket oldani. Hajrá, vágj bele most!

Szűz

horoszkop_0001_szűz

Extra pénz ütheti a markodat, amiért valójában meg sem kellett dolgoznod. Boldog leszel ennek a jó hírnek következtében az egész nap során, ám arról ne feledkezz meg, hogy ami könnyen jött, az könnyen is megy. Ne éld bele a pénzköltésbe magad!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg

Minden okod meg lesz arra, hogy egész nap úgy vigyorogj, mint a tejbe tök, ugyanis bármi, amibe fogsz, az most arannyá válik a kezeid között. Ha kreatív, új ötleteid támadnak, akkor ne várj tovább! Vágj bele azok megvalósításába minél hamarabb!

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio

Humorod, pozitív életszemléleted sokat segít a problémamegoldásnál. A stresszhelyzeteket is kitűnően kezeled. Kamatoztasd ezt a képességedet, és rövidesen le tudod aratni a kemény munkád babérjait!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas

Pénzügyeidet kezeld óvatosan! Legyél körültekintő, szakértővel egyeztess a mostani lehetőségeidről és terveidről. Ne menj bele úgy új dolgokba, hogy előtte egy hozzá értő személlyel ne konzultáltál volna. Jobb félni, mint megijedni!

Bak

horoszkop_0000_bak

Azt veheted észre, hogy a környezetedben lévő emberek egyre figyelmetlenebbek. Így veled szemben is. Jogosan eshet rosszul az, ha nem hallgatnak meg, ám mielőtt nagy sértődésekbe esnél, jobban teszed, ha nem foglalkozol velük!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto

Ma szinte semmi nem úgy jön össze, ahogy azt szeretnéd. Ám mielőtt azon gondolkoznál, hogy ki átkozott el, jobban teszed, ha kicsit kívülről szemléled a helyzeted, és észreveszed, hogy hol hibázol. Bizony, még te sem vagy tökéletes, így a hiba-faktor benned is ott van. És valljuk be, sokszor meg is mutatkozik.

Halak

horoszkop_0003_halak

Nagyon fárasztónak ígérkezik a mai napod. Hosszúnak fogod érezni, és alig várod már, hogy munkahelyedről hazatérhess. Próbálj minden munkát megfelelően teljesíteni, és ne add lejjebb abból a szintből, amit mindig is nyújtottál.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások