Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

Február 25.

2015/02/25

A Szűz jegy szülötteinek csapatmunkát ajánlanak a csillagok az eredményes munka érdekében. De vajon mire számíthatnak ma a többiek?

Kos

horoszkop_0011_kos
Kerüld a konfliktushelyzeteket! Higgadtan könnyebben meg tudod majd oldani a nézeteltéréseket. Ha nem akarod minden áron az ebet a karóhoz kötni, akkor még hamarabb véget érhet ez a huzavona.

Bika

horoszkop_0010_bika
Jó lehetőség a mai nap arra, hogy érzelmileg feltöltődj. Mostanában a szerelmi és magánéleti dolgaid miatt a padlón voltál, de most sikerülhet újra két lábra állnod. Tedd félre az aggodalmaskodást és kezdj cselekedni!

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
Ha jelenleg egyedülálló vagy, akkor a mai napon nagy esélyed van arra, hogy elkezdj ismerkedni a jövőbeli pároddal. Az internetes társkeresőről lehet, hogy nincs túl jó véleményed, de nem árt felregisztrálnod ma egyre!

Rák

horoszkop_0002_rák
Véletlenül összefuthatsz egy régi ismerősöddel. A vele való találkozás az egész napodat beragyogja majd. Végre sort tudsz keríteni egy olyan tartalmas beszélgetésre, amiben már rég nem volt részed. Sikerül egy kicsit lazítanod majd.

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Kerüld a veled szemben nyilvánosan ellenségesen viselkedő személyek társaságát! Még a közelükbe se menj, ha nem szeretnéd, hogy az egész napod átcsapjon a negatív mezsgyére. Most végre minden lenyugodott, ne kavard fel a vizet!

Szűz

horoszkop_0001_szűz
Ha sikerre szeretnéd vinni az üzleti vállalkozásodat, akkor össze kell fognod másokkal, mert egyedül nem megy! Csak ha elkezdesz csapatban dolgozni, akkor tudod majd úgy learatni a babérokat, ahogyan azt szeretted volna!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
Ha új projekten gondolkozol, akkor a mai nap a legmegfelelőbb arra, hogy elindítsd! Ha csak hezitálsz, és folyamatosan azon gondolkozol, hogy érdemes-e belevágnod, akkor azon fogod magad kapni, hogy előbb-utóbb elesel még ettől a lehetőségtől is.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Rokonlelkek társaságba csöppenhetsz ma, akik majd szinte mindenben megértenek. Elsőnek ugyan furcsa lesz számodra, hogy semmit sem kell kétszer vagy háromszor mondanod. Gondtalan, felszabadult nap elé nézel!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
Ha jól bánsz a szavakkal, akkor most bármi lehetséges lesz számodra! Gondold át többször, hogy miként érdemes egy-egy szituációban felszólalnod, vagy egyáltalán kell-e bármit is hozzátenned a dolgokhoz. A hallgatás van, hogy aranyat ér!

Bak

horoszkop_0000_bak
Itt az idő, hogy kezedbe vedd a sorsodat és végre el kezdd élni az életet. Mindig engeded, hogy mások beleszóljanak abba, hogy miként csináld a dolgaidat. Pedig rá kellene jönnöd, hogy senkinek semmi köze ahhoz, hogy mit és hogyan teszel.

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
Egy kora reggeli szerencsétlenség miatt egész nap során feszült és ideges leszel. Ne rágódj a történteken, próbálj meg tisztalappal kezdeni és félretenni minden aggódást. Ha lehet, menj szabadságra, hogy pihenj egy picit!

Halak

horoszkop_0003_halak
Hajlamos vagy arra, ha elengeded magad, hogy olyan beszólásokat is megengedj magadnak, amin te már vérig sértődnél. Próbáld meg tartani a szádat, és gondolkozni, mielőtt beszélsz! Ezt az énedet nem sokan díjazzák majd.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások