Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

Június 3.

2015/06/03

A csillagok állása szerint ez a hét kedvez a kommunikációs ügyeknek és sokak pénzügyi helyzetének. Üzenet a Szüzeknek: semmi probléma, legyen benned kitartás és ne add fel, meglesz az eredménye. Nézd meg, mit mondanak a csillagok szerdára!

Kos

horoszkop_0011_kos
Ismerőseid könnyen felidegesíthetnek és kihozhatnak sodrodból. Próbáld meg a legnehezebb szituációkban is megőrizni a hidegvéredet! Ha sikerül nyugodtnak maradnod, harmonikus lesz összességében a napod.

Bika

horoszkop_0010_bika
A pénzügyeknek, a kommunikációnak kedvez a csillagok állása. A postán egy boldogító értesítést kaphatsz, ami az egész napod fénypontja lehet. Valószínűleg egy bizonyos összeg érkezik. A mai nap a tiéd.

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
A mai nap a tanulásról szól. Bármilyen ismeretlen helyzetbe is keveredsz, fel fogod találni magad és megoldod az eléd tárult kihívásokat. A tanulságokat viszont vond le, ha később újra belecsöppennél egy ilyen helyzetbe, már tudd, hogy mit kell tenned.

Rák

horoszkop_0002_rák
Vigyázz vagyontárgyaidra a számodra fontos dolgokra, otthonodat pedig zárd be rendesen! Legyél figyelmes és fokozottan elővigyázatos. Ha kapkodsz és sietsz, elképzelhető, hogy egy zár nyitva marad.

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Szélesítsd látókörödet, menj emberek társaságába! Hívd el új ismerősödet ebédelni, rajta keresztül is sok érdekes személlyel ismerkedhetsz meg. A kapcsolatok pedig nagyon jól jönnek majd a későbbiek során.

Szűz

horoszkop_0001_szűz
A nap fő üzenete a számodra: Ne add fel! Bármi is történjen, sose add fel! Mindig van megoldás, van remény. Még a legsötétebbnek látszó alagutak végén is ott rejlik a fény. Csak meg kell találni a módot és lehetőséget, hogy odáig eljuss.

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
Vedd végre lazábban az életet, és hagyd magad mögött a mindenen görcsölős énedet. Ha hiszed, ha nem, bizony feladataiddal teljesen jól állsz, ezért van időd egy kicsit lábat lógatni. Ha délután során szórakozni hívnak, akkor vétek lenne nemet mondani.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Figyelj most a belső hangodra, mert a kérdéses szituációkban nagyon sokat súghat! Amikor nem tudod, hogy melyik út a megfelelő, amikor nem tudod, hogy jobbra vagy balra menj-e, akkor csak egy kicsit befelé kell figyelned.

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
A nap során hatalmába kerít a magány. Míg dolgozol, az idő alatt is azon kattog majd az agyad, hogy vajon bízhatsz-e szeretett személyedben. Érdemes-e energiát fektetned az egész dologba, vagy jobban teszed, ha hagyod az egészet? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel nehezíted majd saját magadnak a napodat.

Bak

horoszkop_0000_bak
Érzelmi hullámzásaidat saját magad is nehezen követed. A csillagállásokkal magyarázható a gyakori változás. Karriered hirtelen fordulatot vehet. Tegyél meg mindent, hogy ez pozitív irányba történjen, ne pedig negatívba!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
Alaptalanul vádolhatnak meg egy olyan dologgal, ami teljesen kiveri nálad a biztosítékot. Azon túl, hogy rosszul esik neked, nehéz lesz majd tisztára mosnod magad barátaid előtt. A lélekjelenlétedre nagyon nagy szükséged lesz!

Halak

horoszkop_0003_halak
Egészségügyi állapotodra fektess több hangsúlyt, és foglalkozz végre egy kicsit magaddal is. Az ellátandó feladataid teljesítése után, vesd bele magad a pihenésbe! Ez nem feltétlen azt jelenti, hogy csak feküdj egész nap! Keress aktív, de mégis kikapcsolódást nyújtó lehetőségeket.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások