Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok csütörtökre!

Február 5.

2015/02/05

A Mérlegek könnyen túlvállalhatják ma magukat a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Már egy jó ideje azon gondolkozol, beiratkozol egy tanfolyamra, hogy fejlődni tudj. A mai napon olyan lehetőséggel találhatod magad szembe, amit kár lenne visszautasítani. Nézz utána, érdeklődj a részletekről és jelentkezz minél hamarabb!

Bika

_0010_bika
Kerüld a meggondolatlan és felelőtlen költekezést! Ha vásárolhatnékod támad, akkor értelmes dolgokat tegyél a kosaradba, amit később is tudsz majd hasznosítani. A pénzszórásnak nagyon kedvez a mai nap.

Ikrek

_0005_ikrek
Nem kell félned a váratlan eseményektől, mert semmi olyan nem fog történni a mai nap során, amire nem számítanál. Végre nyugodtan, a tervek szerint zajlik majd egy napod, és semmilyen kínos szituációba nem csöppensz bele.

Rák

_0002_rák
Egy véletlen találkozás folytán egy korábbi szerelem újra lángra lobbanhat. Megdobogtatja majd szívedet az esemény, ám lelkesedésed hamar kimúlhat. Mielőtt feladnád a mostanit vagy visszamásznál a múltba, gondold át újra!

Oroszlán

_0008_oroszlan
El kell engedned a múlt fájdalmait, hiszen nem mutogathatunk mindig visszafele. Engedned kell, hogy az élet menjen tovább a saját medrében, neked pedig fel kell venned az ütemet. Ha lemaradsz, akkor kimaradsz – ez már csak ilyen.

Szűz

_0001_szűz
Mindig nagyvonalú és segítőkész vagy az emberekkel szemben, ám ezt többen képesek kihasználni. Azért, hogy ne ess újra pofára, próbálj meg kicsit távolságtartó lenni és nem azonnal mindenkit közel engedni magadhoz. Jobban fogsz járni, hidd el!

Mérleg

_0006_merleg
Könnyen lehet, hogy túlvállalod magad és egyszerűen belefulladsz a feladataidba. Mindig tartsd szem előtt azt az örökérvényű mondást, miszerint addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér! Ha tudod, hogy nem vagy képes valamire, akkor ne vállald!

Skorpió

_0004_skorpio
Gondolataid fognak egész nap eluralkodni rajtad. Egy kisebbfajta álomvilágban éled majd le a napodat, és ha szólnak vagy kérnek tőled valamit, nem biztos, hogy észreveszed majd. Ebből adódhatnak még félreértések. Ébredj fel!

Nyilas

_0009_nyilas
Családon belül egy kisebb felfordulás várható a pénz miatt. Egy közeli családtagod fog majdnem megőrülni a pénzhiány miatt, és a kilátástalanságtól szinte a kiborulás szélére kerül majd. Próbálj meg lelket önteni bele, és mutasd meg, a pénz nem minden!

Bak

_0000_bak
Legyél óvatos minden életterületen és ne menj fejjel a falnak! Igaz, csillagjegyed szerint azonnal neki mennél mindennek, de próbáld meg ép ésszel átgondolni, hogy van-e realitása az adott dolognak, vagy sem.

Vízöntő

_0007_vizonto
Véget kell vetned annak a pechszériának, amiben most vagy. Sorra történnek a rosszabbnál rosszabb események, és az idegeid lassan felmondják a szolgálatot. Ma le kell ülnöd egy asztalhoz, és meg kell tervezned a továbbiakat. Ez így nem mehet!

Halak

_0003_halak
Te leszel a család pszichológusa ma, akinek mindenki meg fog nyílni. Olyan lelki problémákat osztanak majd veled meg a többiek, amikre egyáltalán nem is számítottál. Kösd fel a nadrágot, mert egy érzelmi hullámvasút vár ma rád!

AstroWorld – Máté mágus

Hozzászólások