Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

Február 16.

2015/02/16

Sok pihenést javasolnak a csillagok a Szűz jegy szülötteinek. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Senki nem fog ma komolyan venni. A megnyilvánulásaid és gondolkodásmódod is gyerekes lesz majd a környezeted számára. Véleményedre nem nagyon adnak majd, és kissé úgy érezheted, mintha nem foglalkoznának veled. Nem nálad van a hiba?

Bika

_0010_bika
Figyeld párodat, és vedd észre, hogy miben szeretne változást. Igen önző vagy, ezért sokszor nem veszed észre, ha te mindent megkapsz, miközben semmit, vagy nagyon keveset adsz a másiknak. Törekedj az egyensúlyra!

Ikrek

_0005_ikrek
Vedd lazán a mai napot, csak semmi görcsösség! Ennek ellenére a munkádat továbbra is 100%-osan lásd el! Ha sikerül, munkahelyedről menj haza korábban és lepd meg párodat egy közös, esti programmal. Az öröm garantált lesz!

Rák

_0002_rák
Mindent átalakító helyzetbe fogsz belecsöppeni. Ugyan kicsit kételkedni fogsz a döntéshelyzetben, hogy vajon jó-e neked ez az egész folyamat, amibe belekerültél. Folytasd utadat ezen a kikövezett ösvényen a cél felé.

Oroszlán

_0008_oroszlan
A mai nap tökéletes időpont arra, hogy meghívd kiszemeltedet egy romantikus randevúra. A csillagok állása a szerelemnek, érzékiségnek, gyengédségnek kedvez. Ne idegeskedj! Minden a reményeid szerint alakul majd.

Szűz

_0001_szűz
Kerüld el a zsíros ételeket, valamint az alkohol fogyasztását. Próbáld meg minél hamarabb letudni az otthoni teendőidet, és hamar ágyba bújni, mert nagyobb szükséged van a feltöltődésre, mint azt gondolnád. Pihenj sokat!

Mérleg

_0006_merleg
Az étellel és itallal bánj mértékletesen. Ügyelj alakodra és tartsd magad ahhoz, amit elterveztél. Ha időd engedi és nincs más fontosabb dolgod, akkor menj el sportolni! A mozgás jót tesz majd lelkednek és testednek is!

Skorpió

_0004_skorpio
Rengeteg változás történhet a nap folyamán. Ezekre lelkileg nem vagy felkészülve, így egyfajta sokként érhetnek majd. Legyél erős, kedves és kitartó! Érezd magadban az erőt, így kiállod majd az élet próbáit!

Nyilas

_0009_nyilas
Egy hosszú, monoton és számodra nagyon unalmas tárgyalás vár rád. Ha véleményt kell mondanod, kétszer is gondold át, hogy mit akarsz mondani. Ha indulatból beszélsz, akkor nagy az esély a tárgyalás sikertelenségére.

Bak

_0000_bak
Ma fogékonyabb leszel egy új párkapcsolatra, mint más napokon. Vigyázz, nehogy a túlzott magabiztosságod rossz útra vigyen. Ha a kialakulóban lévő dologból többet szeretnél, akkor két lábbal a földön kell állnod.

Vízöntő

_0007_vizonto
Végre rád mosolyoghat Fortuna. Az istennő egész nap veled lesz, így szinte minden területen érhetnek apró szerencsék. A pénzhez jutás is benne van a pakliban, így érdemes kísértened a szerencsédet, akár egy sorsjeggyel.

Halak

_0003_halak
A fókuszod középpontjában a munka legyen! Ne hagyd, hogy folyamatosan megszakítsanak, miközben dolgozol. Kapcsold ki telefonodat, zárd be az ajtót, közöld kollégáiddal, hogy csendre van szükséged!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások