Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

Március 9.

2015/03/09

A Vízöntők álljanak meg egy pillanatra, hagyjanak fel a rohanással, az Oroszlánok pedig legyenek óvatosak! Mit jósolnak a csillagok a többi jegynek?

Kos

horoszkop_0011_kos
Egyik ismerősöddel egy bizonyos témáról, amiről éppen beszélgettek, ellentétes nézeteitek lesznek. Ez még nem ok arra, hogy összevessz vele és megszakítsátok a kapcsolatot. Érdekes viták elé nézel.

Bika

horoszkop_0010_bika
Elégedett, boldog és önfeledt leszel a mai napon. Boldogságodat semmi sem tudja majd beárnyékolni. Ezt az örömöt próbáld meg egész héten fenntartani, hogy sikeres és elismerésekben gazdag napokat élj meg!

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
Nyugodtan kérdezz vissza, ha valami nem értesz! Ellenkező esetben rosszul hathatod végre a feladatokat, és emiatt pedig főnököd, és munkatársaid neheztelhetnek rád. Kerüld el a végzetes következményeket!

Rák

horoszkop_0002_rák
Kerüld a nehéz ételeket és ügyelj arra, hogy inkább zöldségekkel táplálkozz! Nem ártana egy méregtelenítő kúra sem! Ha engedi az időd és az étrended, akkor kezdj bele egy ilyenbe! Az egészség a legnagyobb kincs.

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Otthonodban egy-két elektronikai eszköz bemondhatja az unalmast. Mielőtt azonnal újat vásárolnál, nézesd meg egy szerelővel, hogy nem lehet-e még lelket lehelni beléjük. Ne állj magad szerelőnek, mert baleset érhet!

Szűz

horoszkop_0001_szűz
A tegnapi nap gyümölcsöző hatását még most is érezheted. Használd ki a mai energiákat, hajtsd saját magad javára a vizet, és hozd ki a legtöbbet, a legjobbat az adott helyzetből! Itt az idő, hogy sarkadra állj!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
Gyökeres változások elé nézel. Számos elintéznivalód akad, többek között olyanok is, amiket már napok óta halogatsz. Ezeket ne halaszd tovább! Egy olyan helyzetbe csöppensz majd, ami nem mindennapi lesz.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
A pénzügyek dominálnak majd ezen a napon. Olyan források, lehetőségek nyílhatnak meg előtted, amikre egyáltalán nem számítottál. Hiába, a pénz nem boldogít, de ma mégis nagy mosoly lesz az arcodon.

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
Az egészséged a legfőbb kincsed az életben. Ne kockáztasd! Maradj az ágyban, ha úgy érzed, hogy valami nincs rendjén. A pénz igen fontos eszköz, de az egészséged még fontosabb. Tedd mérlegre a két dolgot!

Bak

horoszkop_0000_bak
Győződj meg róla, hogy az egyik barátod születésnapját nem felejted el! Ha mégis így alakul, akkor mélyen megbánhatod, hogy ilyen feledékeny voltál. Ügyelj embertársaidra, és az ő érzelmi világukra!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
Rohannak az órák, eltelik egy-két nap és nem jutsz előre semmit. Mostanában csak ezt tapasztalhatod. Eljött a leszámolás ideje. Hagyd egy kicsit a feladataidat, pihenj meg, és kezdj neki újult erővel!

Halak

horoszkop_0003_halak
Gyengének és fáradtnak érezheted magad. Ez az érzés annak tudható be, hogy a lelki állapotod sem éppen annyira bíztató. Tanácstalan és bizonytalan vagy. Egy-két olyan gond is felütheti a fejét, ami végképp padlóra küldhet.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások