Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok a hétvégére!

Február 14. és 15.

2015/02/14

A Bikák életében eljött a tisztázás időszaka a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Szó szerint végig veled lesz a szerencse, azaz Fortuna ereje az egész hétvégén segíteni fog céljaid elérésben. Bármibe is kezdj, azt sikerre fogod vinni. Legyen ez egy meglepetés parti vagy bármilyen vállalkozás. Egy a fontos: legyél céltudatos és határozott!

Bika

_0010_bika
Eljött a tisztázás időszaka! Ha bárkivel rossz viszonyban vagy, akkor a hétvégén feltétlen vedd fel vele a kapcsolatot és próbáljátok tisztázni a helyzeteteket. Biztos lehetsz benne, hogy alapjában véve egy bolhából elefántot csinálás szituációról van szó.

Ikrek

_0005_ikrek
Keresd a társaságot, és kerüld az egyedüllétet, ugyanis így elkerülheted azt, hogy depresszióba ess.  Sajnos a hétvége során – főképp ha egyedül vagy – duplán érezheted azt, hogy a világ is összeesküdött ellened. Változtasd meg még idejében a szemléletedet!

Rák

_0002_rák
A hétvége során akár az is előfordulhat, hogy egy egészségügyi intézménybe kell látogatnod, és nem biztos, hogy magad miatt. Ha elmész valahova nyaralni, akkor szinte garantált, hogy jól fogod érezni magad és semmi sem fogja elrontani a pihenésedet.

Oroszlán

_0008_oroszlan
Hiába minden elővigyázatosság, könnyen megtörténhet a hétvége során, hogy elvesztesz egy számodra fontos értékedet. Ha nem szeretnél pár kellemetlen kört magadnak, akkor jobban figyelj arra, hogy mit hova teszel, és hol hagysz.

Szűz

_0001_szűz
Túl sok újdonság ezen a héten nem várható, sőt mondhatni, hogy egy sablonos hétvége vár rád. Új kihívások, váratlan események nem fognak érni, és egy nyugis, kikapcsolódásra tökéletes két nap vár rád. Ha pihenni akarsz, akkor most lesz rá alkalmad!

Mérleg

_0006_merleg
A magánéletedben nagy változásokra nem kell számítanod, már ami a hétvégét illeti. A kapcsolatodat tovább tudod mélyíteni, és a pároddal egymásba vetett bizalmatok még tovább nőhet. A pénzügyek terén a számadás ideje jön el, úgyhogy itt az ideje összevetni a kiadásokat és bevételeket.

Skorpió

_0004_skorpio
Ezen a hétvégén a gondolataid, az eszméid rabjává válhatsz. Olvass vagy nézz lélekkel vagy spiritualitással kapcsolatos könyvet és filmeket, merülj el a gondolataidban, és ha ihletet kapsz az íráshoz, akkor ragadj tollat vagy ceruzát és vesd lapra azokat!

Nyilas

_0009_nyilas
Mindig csak egy lépést előre! Erre érdemes lesz figyelned a hétvége során is, hogy felesleges munkát ne végezz. Jellemző rád, hogy szeretsz a folyamatokban előre rohanni és később meg mártírrá válni, ha valami nem az elvárásaid szerint alakulnak.

Bak

_0000_bak
Szükséged lesz egy kis magányra és egyedüllétre ahhoz, hogy valójában ki tudd pihenni a mögötted lévő dolgos napok fáradalmait. Hiába volt még egy szabadnap is a héten, mégis sokkal levertebbnek érzed magad, mint bármikor máskor. Egyszerűen kell a pihenés neked!

Vízöntő

_0007_vizonto
Teljesen a magánéletednek szentelheted a hétvégét, és szinte minden pillanatban mondhatod majd párodnak, hogy „szeretlek”. Ezen kívül szükséged lesz nagyon sok energiára, mert könnyen fáradsz majd el, hiába nem végzel fizikai munkát.

Halak

_0003_halak
Nagy változás állhat be a hétvége során. Minden idegszáladdal arra koncentrálsz, hogy a családi ebédbe egy szem hiba se kerüljön és minden a fejedben megírt forgatókönyv szerint történjen. Már egy kis késés is kiakaszthatja a türelmedet.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások