Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok a hétvégére!

Február 28. és március 1.

2015/02/28

Kíváncsi vagy arra, hogy mit jósolnak neked a csillagok szombatra és vasárnapra? Olvasd el a jegyedre vonatkozó tanácsokat!

Kos

horoszkop_0011_kos

A telefont kapcsold ki az egész hétvégére, máskülönben az egész hétvégédet elronthatják. Olyan hírekkel kereshetnek meg munkahelyedről, amik nem túl pozitívak. Pánikra semmi ok, csak plusz munkáról van szó!

Bika

horoszkop_0010_bika

Egy ünnepségen fogsz részt venni a hétvégén, ami lehet akár születés- vagy névnap, esküvő vagy a családod életében fontos szerepet játszó ünnep. Ez az alkalom kielégíti majd a szórakozási vágyadat, és egész hétre feltölt majd energiával.

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek

Barátaid meglepetéssel készülnek neked erre a hétvégére, ami miatt teljes örömmámorban lesz részed. Ilyenkor jössz rá, hogy milyen jó barátaid is vannak, akikre mindig számíthatsz, nem csak a jóban, hanem a rosszban is!

Rák

horoszkop_0002_rák

 

Vigyázz jobban az egészségedre, és kerüld a zsíros ételeket! Törekedj a változatos, zöldségekben és gyümölcsökben gazdag étrend kialakítására, és száműzd az édességeket, cukrokat és szénhidrátokat jó messzire!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan

A következő két nap vágyaid szerint fog alakulni. Semmi váratlan eseményre nem kell felkészülnöd. Nyugodtan ragadj tollat és papírt, tervezd meg a hétvégédet, akár percről perce, mert semmi sem fogja keresztbehúzni a számításaidat.

Szűz

horoszkop_0001_szűz

 

A hétvége számodra nem jelent semmit, ugyanúgy munkával fogod tölteni a következő két napot, mint hétköznap. Megállás nélkül ügyködsz egy új terveden, ami akár vállalkozás is lehet. Ha kezedben a siker kulcsa, akkor ne félj élni vele!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg

A pihenő napjaidon is megállás nélkül munkálkodsz. Mikor veszed már észre, hogy ez így nincs rendben? Szánnod kell időt a pihenésre, máskülönben teljesen kimerülsz, és akkor még nagyobb gondokkal fogsz szembenézni.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio

Ha szereted a sportokat, akkor ez a hétvége a mozgásról fog szólni. Nagyon sok időt fogsz a természetben tölteni. Vidd magaddal a családodat a kirándulásra és kapcsolódjatok ki együtt, így ismét egy közös élményben lesz részetek!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas

A problémás, kérdéses helyzetek a hétvégén javulni látszanak. Véget ér egy nehéz korszak, le tudod majd zárni a múltat. Fontos! Lelkileg is el kell engedned a fájdalmakat! A legjobb megoldás erre egy kirándulás egy közeli erdőben, ahol feltöltődhetsz a természet erejével.

Bak

horoszkop_0000_bak

Unalmas hétvége? Dehogy! Számodra a következő két nap mondhatni eseménydús lesz. Lesz benne vita, konfliktus, de lesz benne siker is. A kínos szituációkat még el tudod kerülni, ha időben befogod a lepcsest, és nem bántasz meg senkit a szavaiddal.

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto

 

Lassan járj, tovább élsz! Ezt a mondást jegyezd fel egy papírra, és az egész hétvége során legyen nálad! Nem szabad, hogy túlpörögj vagy átess az aktivitás másik oldalára. Törekedj az egyensúly megteremtésére!

Halak

horoszkop_0003_halak

 

Ha pároddal nézeteltérésbe keveredsz a hétvégén, akkor csak egy megoldás van a helyzet tisztázására. A kommunikáció! Ha nem mondod ki, hogy mi a főproblémád, akkor ne várd el párodtól, hogy majd tudja, mit tegyen. Beszéljétek meg a gondokat!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások