Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok hétvégére!

Március 7. és 8.

2015/03/07

Rendkívül kellemes hétvégére vár a Szűz jegy szülöttei számára a csillagok szerint. De vajon mire számíthatnak a többiek?

Kos

horoszkop_0011_kos
Ezen a hétvégén többet kell foglalkoznod magaddal! A nagy sürgés-forgás helyett menj el egy fürdőbe kikapcsolódni, vagy egyszerűen vegyél otthon egy relaxációs fürdőt. Egy meditációs zene és pár mécses nagyon jó hatással lehet rád!

Bika

horoszkop_0010_bika
A szerelmi életedben nagy változások állhatnak be. Aki eddig elfoglalta szíved legféltettebb helyét, olyan kijelentést tehet, ami után teljesen összezavarodhatsz. Pánikra semmi ok! Minden gondra, problémára van megoldás. Így van ez most is.

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
Jó irányba halad az életem? – Többek között ez a kérdés is felvetődhet benned a hétvége során. Szinte mindenben elbizonytalanodsz, és teljesen tanácstalanná válsz, hogy pontosan mihez is kellene kezdened. Lehet jobb, ha ezt a hétvégét csak átvészeled.

Rák

horoszkop_0002_rák
Az idő mennyisége, amennyit magadra tudtál szánni az elmúlt időben, borzasztóan kevés. Nem csoda, hogy a hétvégre úgy érzed, mintha kicsavartak volna. Az utolsó csepp energiádat is munkába fektetted. Itt az idő végre pihenni. Tedd azt!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Párod minden pillanatban azt fogja lesni, hogy mivel tudna neked segíteni, és hogyan tudna minél több terhet levenni a válladról. Szeretné ezt a hétvégét élvezhetővé tenni számodra. A feladatod csak annyi, hogy élvezd!

Szűz

horoszkop_0001_szűz
A következő két nap rengeteg pihenést és kikapcsolódást tartogat a számodra, ami a megpróbáltatások után igazán kellemesen fog esni. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ez a két nap csak rólatok fog szólni, a vibrálás még erősebb lesz!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
A szombat este során egy étterembe látogathatsz majd a családoddal, ami nagyon jó program lesz arra, hogy még inkább összekovácsolódjon a családi egység. Az ilyen építő programok mindig feledhetetlen emlékek maradnak!

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Feleslegesen aggódod végig az egész hétvégét. Minden pillanatban azon kattogsz, hogy vajon rendben zajlik-e majd minden a vasárnapi ebédnél. A jó hír az, hogy igen és hiába való minden aggódás!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
A hétvége meglepően jól indulhat. Olyasmi történhet veled, amire még álmodban sem gondolnál. A hétvége során egy új ismertségre tehetsz szert, aminek hatására az érzelmeid teljesen összekuszálódhatnak. Ha szingli vagy, akkor itt az új lehetőség!

Bak

horoszkop_0000_bak
Feszültségben nem lesz hiány ezen a hétvégén sem. Egy-két éles szóváltásban, sőt veszekedésben is lesz részed, ami miatt nem lesz túl jó a hangulatod. Próbáld meg meglátni a rossz dolgokban is a jót!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
A következő két napban szinte levegőt venni sem lesz időd, mert minden pillanatban történni fog valami. Azt hiszed, hogy már semmi újat nem tud neked az élet mutatni, pedig de! Erről a hétvége során meg is fogsz győződni.

Halak

horoszkop_0003_halak
Az egész hét során volt benned egyfajta feszültség, ami abból adódik, hogy egy bizonyos személlyel konfliktusod volt és máig nem tisztáztok a helyzetet. Ha eddig nem sikerült, akkor itt a hétvége, hogy rendezd a köztetek lévő viszonyt!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások