Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok a hétvégére!

Február 7. és 8.

2015/02/07

A Bakok magukkal akarnak törődni, a Rákok egészsége rakoncátlankodik. De mit jósolnak a csillagok a többi jegy számára a hétvégére?

Kos

_0011_kos
Feszültségből és vitákból nem lesz hiány a hétvégén. Előjön a kritikus éned, aminek köszönhetően úgy fogod érezni, hogy mindenkinél mindent jobban tudsz. A tanácsaid és a nem megfelelő hangnemed következménye az lesz, hogy a két nap alatt szinte mindenkivel összeveszel majd.

Bika

_0010_bika
Fogytán az energiád, és ezt te is érzed, így éppen időben érkezett a hétvége. A következő két napban lesz elég idő ahhoz, hogy feltöltődj, és újra megszívd magad erővel, hogy a következő napjaid is sikeresek legyenek.

Ikrek

_0005_ikrek
A hétvégét pároddal közösen, romantikus körülmények között töltöd majd. Hogy utóbbi azt jelenti, hogy kihozzátok az otthoni légkörből a maximumot, vagy elutaztok egy wellness hétvégére, az csak azon múlik, hogy mi a fontosabb. Az együtt töltött idő, vagy maga a helyszín? Valószínűleg az előbbi mellett döntesz majd.

Rák

_0002_rák
Egy wellness hétvégen vehetsz majd részt, így lesz időd arra, hogy átgondold a közelmúlt történéseit. Sok minden nem áll össze a fejedben, és rengeteg dologra keresed a választ. Ebben a 48 órában megtalálhatod.

Oroszlán

_0008_oroszlan
Még a hétvégén is olyan szerencse érhet, amire egyáltalán nem számítottál, sőt elképzelhető, hogy pénz áll a házhoz. Ha szoktál szerencsejátékon játszani, akkor feltételen tedd meg ez alatt a két nap alatt is, mert elképzelhető, hogy pár kaparás után, egy busásabb összeg üti a markodat.

Szűz

_0001_szűz
A tested meglepő és kicsit ijesztő jeleket produkálhat, ami miatt akár pánikba is eshetsz. Ne ijedj meg túlzottan, de minél hamarabb keress fel majd egy orvost, aki tud segíteni a problémáid megoldásában.

Mérleg

_0006_merleg
Nem túl sok változást hoz ez a következő két nap. Az otthoni teendők ellátásán kívül szinte semmi pezsgés nem várható. Ez abból a szempontból jó hír, hogy végre lesz időd arra, hogy egy jó könyv, vagy egy menő sorozat társaságában végre kikapcsold az agyadat és megpihenj.

Skorpió

_0004_skorpio
Rengeteg mindenhez lesz kedved, de az idő sajnos ellened dolgozik. Több mindent is elterveztél erre a hétvégére, de számolnod kell azzal, hogy nem fog minden beleférni az idődbe.

Nyilas

_0009_nyilas
Egy családi eseménynek adsz majd otthont lakásodban, ami miatt az egész hétvége alatt sürögni és forogni fogsz. Maga az esemény előtt mindent szeretnél majd előkészíteni, míg utána az eredeti állapotok visszaállításán dolgozol majd. Egyik sem egy leányálom, de a családodért megteszed.

Bak

_0000_bak
Eleged van a sok feszültségből, és mások problémáiból, ezért a következő két napot egyedül akarod tölteni. Félre akarsz tenni minden munkát, és csak magaddal akarsz foglalkozni. A kérdés csupán az, hogy tud-e ez így működni?

Vízöntő

_0007_vizonto
Eleged van abból, hogy hétvégén nem tudod azt csinálni, amit valójában szeretnél. Minden házimunka, feladat és otthoni gond a nyakadba zúdul. Úgy érzed, hogy ezekkel egyedül kell megküzdened, holott ez nincs így. Párod segít, így közös erővel hamarabb meg tudjátok oldani a problémákat.

Halak

_0003_halak
Pároddal fogod tölteni ezt a két napot. Mindent szeretnél neki megadni, ugyanis feledhetetlenné akarod tenni ezt a hétvégét. Szeretnéd látni, ahogy örül, mosolyog és szívből mondja, hogy szeret.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások