Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok a jövő hétre!

Február 16-22.

2015/02/15

A következő pár napban kapunk majd hideget és meleget egyaránt a csillagok szerint. Te a szerencsések közé tartozol?

Kedves Kos!

_0011_kos

Végre valami öröm is érni fog a mindennapokban, nemcsak a szomorúságot és a negatív eseményeket fogod megtapasztalni, ahogy eddig szinte mindig. Egy ajándék vagy váratlan pénz is érkezhet a házhoz, de mindenféleképp öröm és boldogság lesz a vége. Szín kerül majd a szürke hétköznapokba, ezért vigyáznod kell, mert irigyek is lesznek.

Kedves Bika!

_0010_bika

Szerelmi életed most a fókuszba kerülhet, de talán olyannyira, hogy környezeted is megpróbálna bele-bele szólni. Döntsd el, mit szeretnél: egy kirakat párkapcsolatban élni, azaz amikor valójában nincs is magánéleted, mert mindenki tud mindenről és beleszólhatnak az életedbe, vagy épp ellenkezőleg: egy komoly, érzelmeken alapuló viszonyt. Melyiket akarod?

Kedves Ikrek!

_0005_ikrek

Minden követ megmozgatsz azért, hogy elérd majd célodat, amivel végre tudnál könnyíteni a helyzeteden, és leengedhetnél a mindennapi rohanásból. Vigyázz, mert ha túlságosan csak a sikert, és a pénzt látod mindenben, akkor elfeledkezhetsz barátaidról, akik viszont sosem feledkeznének meg rólad. Mindent csak mértékkel, az egyensúly megtartása mellett.

Kedves Rák!

_0002_rák

Párkapcsolatodban felmerülhet annak az esélye, hogy az egyikőtök félrelép. Érzed és tudod, hogy a kezdeti fellángolás után lassan szerelmeteknek csak hűlt helye lesz. Még most vissza lehet fordítani a folyamatot és egy harmonikus párkapcsolatot kialakítani. Ám ehhez félre kell tenned az egódat, és észre kell venned, hogy te sem vagy tökéletes.

 

Kedves Oroszlán!

_0008_oroszlan

Nyugodtnak kell maradnod, történjen bármi is. Ugyan hajlamos vagy arra, hogy a kelleténél hamarabb felkapd a vizet, most mégis türtőztetned kell magad, ha nem akarsz egy komolyabb munkahelyi vitát. Főnököd még több megbízást adhat neked, amitől te már legszívesebben menekülnél. A hétvégén viszont tegyél félre mindent, és pihend ki magad!

Kedves Szűz!

_0001_szűz

Pozitivitásból ugyan nem lesz hiány ezen a héten se az életedből, hiszen a szerencse megint csak melletted áll majd, de most mégis valami problémát érezhetsz. Levert, fáradékony, könnyen megbántható leszel. Érzed, hogy valami nincs rendben, a fejed is fáj rendesen, de mégse mész el az orvoshoz. A dolgok halasztása nem sok jót eredményez!

Kedves Mérleg!

_0006_merleg

Hiába ragaszkodsz nagyon dolgokhoz, ha az élet úgy dönt, hogy elveszi tőled, akkor elveszi. Nyugodj meg, nem tragédiára kell gondolni, csupán pár változás fog beállni az életedben. Elképzelhető, hogy olyan szokásodról kell majd letenned, amit az anyagi vonzatai miatt már nem engedhetsz meg magadnak, de legrosszabb esetben is csak új szerelmi állapotról lehet szó (szakítás).

Kedves Skorpió!

_0004_skorpio

Vigyázz, hogy most milyen ajánlatokra mondod ki az igent, vagy éppen milyen szerződéseket írsz alá. Utóbbiak esetében minden apró betűs részt gondosan olvass át, mert fenn áll a megvezetés, hamisság veszélye. Inkább most fordíts a részletes tájékozódásra plusz időt, mint később a felesleges körökre az adódó problémák miatt.

Kedves Nyilas!

_0009_nyilas

Biztonságról fog szólni a heted, semmi negatív változás nem várható. Amennyiben folyamatban van egy hivatalos ügyed, akkor készülj fel rá, hogy abban kedvezően fognak alakulni a cselekmények, a helyzeted végre stabilizálódni fog. A házzal, lakással kapcsolatos ügyekben szintén pozitív előrelépés várható, félelemre való okod szinte nincs is.

Kedves Bak!

_0000_bak

Reménykedsz, hiszen tudniillik, hogy a remény hal meg utoljára. Most viszont már ez kevés. A problémák csak tornyosulnak, és te csak várod a csodát. Ez nem visz előre, sőt lehet, hogy sokkal inkább hátráltat. Nézz szét az életedben, ami nem működik, azt zárd le, aztán pedig cselekedj, menj a dolgok elébe – főképp a jónak!

Kedves Vízöntő!

_0007_vizonto

A következő pár napban leginkább a négy fal között éreznéd jól magad, és semmi kedved sincs ahhoz, hogy kitedd az ajtón kívülre a lábadat. Több meghívást is kaphatsz majd, amik viszont olyan rendezvényekre szólnak, ahol kötelező megjelenned. Ha még rossz szájízzel is mész el az eseményre, biztos, hogy feldobódva, élettel telve távozol majd az est végén.

Kedves Halak!

_0003_halak

Reményvesztettnek érzed magad. Mindenki azt hangoztatja neked, hogy jobb lesz és jön a pozitív változás, de sehol semmi. Egyet fontos leszögezni: tenned kell a változásért. Úgy nem fog beköszönteni hozzád a pozitív változás, a jó lét, ha semmit sem teszel érte! Kösd fel a nadrágot, menj a dolgok elejébe, érd el a jót!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások