Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok a jövő hétre!

Február 23. - Március 1.

2015/02/22

Tudd meg, hogy hogyan alakul a jövő heted a csillagok állása szerint. Lehet, hogy épp rád talál a szerelem vagy az egészségedre kell jobban odafigyelned? Olvass tovább!

Kedves Kos!

horoszkop_0011_kos

Lelked mélyén érzed, hogy nem mehet tovább az életed úgy, ahogy eddig ment. Vess egy pillantást sorsodra, és ha úgy látod, hogy valami nem működik jól, akkor azt a területet zárd le. Ne pazarold a drága energiáidat olyan dolgokra, amiből hetek és hónapok múlva sem lesz semmi. A pénzügyeidben is sokkal sikeresebb lehetsz így!

Kedves Bika!

horoszkop_0010_bika

Ha most meghívást kapsz egy összejövetelre, akkor mondj igent. Olyan jó lehetőségekkel találkozhatsz, olyan kapcsolatokra tehetsz szert, amiket a későbbiekben kamatoztatni tudsz majd. Hiába érzed majd úgy, hogy a zord, hideg időben jobb lenne ki se mozdulni és a négy fal között maradni, olykor igenis szükséges kiszakadni a megszokott környezetből.

Kedves Ikrek!

horoszkop_0005_ikrek

A mérhetetlen alkotó-, teremtővágyadat valamivel ellensúlyozni kell. Legegyszerűbb módja az, ha alkotsz, létrehozol valamit. Ehhez viszont inspirációra van szükséged. Ez is csak úgy fog érkezni, ha lazábban veszel mindent. Ez a könnyedség kell neked ahhoz, hogy mind a magánéleted, mind a munkád jól tudjon működni ezen a héten.

Kedves Rák!

horoszkop_0002_rák

Lelki állapotod nem éppen stabil, sőt mondhatni bizonytalan. Inogsz és kiszámíthatatlan, hogy valójában mit is szeretnél. Kicsit a múltban is élsz. Nem sikerült teljesen elengedned a volt kapcsolataidat, a régi munkahelyedet, barátaidat, akik már nincsenek a jelenedben. Szeretnél visszautazni az időben. Szedd végre össze magad és kezdj élni a mában!

Kedves Oroszlán!

horoszkop_0008_oroszlan

Sokszor hallottál már a visszautasíthatatlan ajánlatokról, de eddig még eggyel sem találkoztál. Megtörhet a jég, és egy olyan lehetőségről értesülhetsz majd, amire egyből igent mondanál, akár gondolkodás nélkül is. Vigyázz! Mint, mindenhol, így itt is lesznek apró betűs részek, amik nem lennének jók, ha elkerülnék a figyelmedet. Csak óvatosan!

Kedves Szűz!

horoszkop_0001_szűz

Szerelmi életed kerül most a középpontba és leginkább abból tudsz majd erőt meríteni a nehéz hétköznapokhoz. A munkahelyeden rengeteg stressz érhet, olykor te leszel az, aki munkatársaid helyett is elvégzed a feladatokat. Ugyan tudod, hogy ez nincs rendjén, mégis megteszed, mert félsz, hogy ezzel a saját munkád is romlana.

Kedves Mérleg!

horoszkop_0006_merleg

Csak óvatosan a füllentésekkel. A sorozatos félrevezetések már komolyan visszaüthetnek. Egyre több helyzetbe kerülsz, amikor azt kívánja a szituáció, hogy füllents – legalábbis te így érzed. A legegyszerűbb megoldás az lenne, ha hagynád a hazugságokat és az igazság útját járnád. Még nem késő tiszta vizet önteni a pohárba, így letehetsz egy adag terhet a válladról.

Kedves Skorpió!

horoszkop_0004_skorpio

Rövid idő belül egy változás fog beállni az életedben. Próbáld meg egy kicsit visszafogni az információáramlást, nem tanácsos, hogy minden titkodat mások orrára kösd. Sajnos rossz szokásod, hogy nagyon közvetlen vagy és senkinek se tudsz nemet mondani. Most mégis próbáld meg és mondd egyeseknek azt, hogy nem.

Kedves Nyilas!

horoszkop_0009_nyilas

Rövid, gyors változások várhatóak ezen a héten. Lehetséges, hogy jobbra fordul minden rövid időn belül, viszont amilyen gyorsan érkezik a változás, olyan gyorsan is mehet. Megtapasztalhatod a legjobbakat, de csak rövid, átmeneti ideig. Amennyiben mégis máshogy alakítod a dolgaidat, lehetőséged lesz ennek az állapotnak a fenntartására is.

Kedves Bak!

horoszkop_0000_bak

Hajlamos vagy arra, hogy a pénzügyi helyzeteddel többet foglalkozz, mint pároddal. Most az anyagi helyzeted nem túl rózsás, így a magánéleted is kicsit zavaros. Az idegeskedés és feszültség nyomot hagy a köztetek lévő kapcsolaton, így ha teheted, válaszd ketté a két területet. Ha így teszel, még a ráncaid is kisimulhatnak.

Kedves Vízöntő!

horoszkop_0007_vizonto

Az étkezésedre figyelj oda jobban, mint eddig. Sajnos a nagy rohanások közepette időd sincs arra, hogy a megfelelő táplálékot magadhoz vedd, sokszor csak egy-két falat csúszik le a torkodon. Ezen most változtatni kell, ha nem szeretnél betegségeket bezsebelni. Próbáld meg a napi ötszöri étkezést beépíteni a napirendedbe – megéri.

Kedves Halak!

horoszkop_0003_halak

Itt az idő arra, hogy észrevedd, miből mit vagy képes kihozni. Ha most igazán felnyitod a szemed, rájöhetsz arra, hogy milyen jó lehetőségek vesznek körül. Ragadj meg minden alkalmat és élj velük, hiszen sose lehet tudni, hogy lesz-e még ilyen jó anyagi ajánlatod, mint amit ezen a héten kaphatsz. Párkapcsolatodban a boldogság lesz meghatározó.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások