Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok a jövő hétre!

Március 9-15.

2015/03/08

A Nyilasok nézzék a dolgok jó oldalát, mert különben depresszióssá válhatnak, a Rákok pedig lassítsanak egy kicsit! A többi jegynek mit jósolnak a csillagok a jövő hétre?

 

Kedves Kos!

horoszkop_0011_kos

Nagyon reménykedsz egy álmod beteljesülésében, szinte most mindent megtennél azért, hogy egy közelmúltban megfogalmazódott vágyad valóra váljék. Most lehetőséged lesz arra, hogy ezt megvalósítsd! Ne ijedj meg, amikor előtted áll a remény, hogy bekövetkezzen terved! Ragadd meg az irányítást és megfontoltan tedd a lépéseidet!

 

Kedves Bika!

horoszkop_0010_bika

Stabilizálódni látszik a helyzeted, és ami eddig necces volt, vagy éppen egy hajszálon múlt, most végre fixálódni fog. Amennyiben eddig nagyon nehezen jöttél ki a fizetésedből és nem tudtál hónap végére kicsit félretenni, akkor most sikerülhet. Vegyél elő egy tollat, illetve papírt: készítsd el előre a hónapod üzleti tervét és tartsd magad ahhoz!  Így sikeres lehetsz!

 

Kedves Ikrek!

horoszkop_0005_ikrek

Rengeteg vágyad van, s ezeket mind meg szeretnéd valósítani. Egy a probléma, mégpedig az, hogy nem tudod, melyikkel kezd. Egyelőre törődj a pénzügyekkel és a családoddal, mert sajnos egyre kevesebb időt töltesz velük, s ennek ők nem annyira örülnek. A pénzügyek terén is érkezhet pozitív változás, bár a félelmeidet ehhez le kell győznöd.

 

Kedves Rák!

horoszkop_0002_rák

Vegyél vissza a tempóból, és ne ugorj fejest az ismeretlenbe. A benned rejlő rengeteg energia folyamatos cselekvésre buzdít, ám olykor tudnod kell megállni és megvizsgálni a helyzeted, hogy a következő lépés megtervezett, megfontolt legyen. A rengeteg feladat megoldására viszont a magánéletedből csíptél el időt, ami már ezen a héten visszaüthet.

 

Kedves Oroszlán!

horoszkop_0008_oroszlan

Túlságosan naiv vagy és mindenkiben megbízol – már az első beszélgetésnél. Óvatosabban csináld ezt, mert könnyen becsaphatnak, megkárosíthatnak és előbb vagy utóbb, de azt veheted észre, hogy pofára esel és semmi nem jön össze! Ne csodálkozz, ha visszaélnek a bizalmaddal! Ha ez megtörténik, gondold át: ki a barátod és ki nem!

 

Kedves Szűz!

horoszkop_0001_szűz

Az a sok feszültség, ami az elmúlt időszak alatt gyűlt össze benned, mára már komoly idegeskedéseket okoz számodra. Itt az idő, hogy felszínre engedd ezt a negatív energiát! Ha úgy érzed, hogy rövidesen elszakad a cérna, akkor bátran sírj, tombolj, hiszen a legrosszabb az, ha magadban tartod! Amikor végképp úgy érzed, hogy nem bírod, meríts erőt a családod szeretetéből! Rájuk bármikor számíthatsz.

 

Kedves Mérleg!

horoszkop_0006_merleg

Tudod, hogy kik a barátaid és kik az ellenségeid? Olykor nehéz megkülönböztetned, hogy kiben is bízz meg valójában. Sajnos megtörténhet, hogy akiről eddig szépet és jót feltételeztél, arról kiderülhet, hogy igazából a hátad mögött kibeszél és keresztbe tesz neked. A szerelemi kapcsolatodban viszont lassú, ám pozitív változások indulhatnak el.

 

Kedves Skorpió!

horoszkop_0004_skorpio

Látogatások és gyors események várhatóak a héten. Egy közeli rokon, vagy nagyon jó ismerős, barát érkezésére jobb, ha felkészülsz! Elképzelhető, hogy ebbe a barátba neked kell majd lelket lehelni. Pénzügyi téren pozitív változásra számíthatsz, akár főnöködet is képes lehet meggyőzni egy kisebb fizetésemelésről. Most minden eszközzel próbálkozhatsz!

 

Kedves Nyilas!

horoszkop_0009_nyilas

Egyre jobban elhatalmasodik rajtad a depresszió és világfájdalom, amikor úgy gondolod, hogy semmi nem jön össze neked. Próbáld meg ezt abbahagyni és nézd pozitívabban a világot! Hajlamos vagy egy időre magadba fordulni, de most minél hamarabb vess véget ennek a korszaknak! Attól, hogy pár dologról lemondasz, a világ nem omlik össze!

 

Kedves Bak!

horoszkop_0000_bak

Veszteség érhet az életedben, amennyiben nem nézed át a kiadásaidat. Próbáld meg visszafogni a költekezést, hiszen belekerülhetsz egy olyan spirálba, amiből később nagyon nehéz lesz kikerülnöd! Írj tervet, vázlatot arról, hogy mire és mikor, mennyi pénzt szeretnél kiadni! Írd össze a bevételeket és kiadásokat és vásárolj, költs tudatosan!

 

Kedves Vízöntő!

horoszkop_0007_vizonto

Rövid időn belül bosszúság érhet téged! Ha hivatalos ügyed van kilátásban, mindenféleképpen készülj fel a rosszabb esetre is, amikor nem te fogsz kijönni kedvezően a szituációból. Csak óvatosan a kommunikációval, mert olyan szavak, mondatok is elhagyhatják a szádat, amelyeket legszívesebben visszavonnál!

 

Kedves Halak!

horoszkop_0003_halak

Ellenségeskedés áldozata lehetsz, hogyha nem figyelsz jobban oda, és nem vigyázol arra, hogy milyen információkat osztasz meg magadról, illetve, hogy kivel osztod meg azokat. Most legyél óvatos a kommunikációval, mert előfordulhat, hogy nem éppen a legjobban fejezed ki magad egy helyzetben és ebből komoly viták, feszültségek alakulhatnak ki!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások