Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Február 17.

2015/02/17

Maradj higgadt! – Ezt tanácsolják a csillagok a Bika jegy szülötteinek. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Egy új kolléga érkezhet a munkahelyedre, aki minden téren próbára teheti türelmedet. Nem tudni, hogy direkt provokál téged, vagy a személyisége ilyen, mindenesetre nagyon hamarabb fel tudja pörgetni a vérnyomásodat.

Bika

_0010_bika
A legfontosabb momentuma a mai napodnak a változás lesz. Észre kell venned, hogy minden, ami most zajlik körülötted, csupán abból az okból történik, hogy neked jobb legyen. Ne fesd az ördögöt a falra, maradj higgadt!

Ikrek

_0005_ikrek
Ne szalaszd el a jó lehetőséget! Itt az ideje, hogy felébredj Csipkerózsika álmából és kezd el megélni az életedet. Ehhez hozzátartozik az is, hogy felismerd a téged körülvevő lehetőségeket. Itt a soha vissza nem térő alkalom.

Rák

_0002_rák
Pénzügyeidet kezeld óvatosan! Legyél körültekintő, szakértővel egyeztess a mostani lehetőségeidről és terveidről. Ne menj bele úgy új dolgokba, hogy előtte egy hozzá értő személlyel ne konzultáltál volna. Jobb félni, mint megijedni!

Oroszlán

_0008_oroszlan
A vitás helyzetekben hamarabb tudsz a másik féllel dűlőre jutni, ha te is engedsz az elvárásaidból. Nem kötheted mindig az ebet a karóhoz! Egy kis szabadság mindenkinek jár! Próbálj meg elszakadni a kötöttségeidtől!

Szűz

_0001_szűz
Megesik az emberrel az, hogy időnként kicsúszik a keze közül életének az irányítása. Ma ez fog történni veled is. Ne ijedj meg! Úgy érezheted, hogy a dolgok rossz irányba mennek, viszont holnap már mindent máshogy fogsz látni!

Mérleg

_0006_merleg
Az eseteleges nézeteltéréseket családon belül könnyedén képes leszel elsimítani. Te leszel majd az, aki a családi szálakat kibogozza és elsimítja a feszültségeket. Nagy feladat jut majd neked, de helyt fogsz állni!

Skorpió

_0004_skorpio
A titok, az titok. Csak két személyre tartozik. Ma könnyen bánthatsz meg valakit azzal, ha a rád bízott hétpecsétes dolgát elkotyogod valakinek. Ne csodálkozz, ha barátod elfordul tőled és mindezt nem hagyja majd szó nélkül.

Nyilas

_0009_nyilas
Gondolkozz, mielőtt beszélsz, vagy cselekszel! Új ismerőseidben, kollégáidban ne bízz meg feltétlenül! Az ördög sosem alszik, nem tudhatod még, hogy mennyire érdemes őket a bizalmadba fogadnod. Fő az óvatosság!

Bak

_0000_bak
Ha segítségre van szükséged, merd kinyitni a szádat és kérj! Ügyelj az adok-kapok egyensúlyára, és hívd meg segítőidet egy teára vagy egy kávéra. Értékeld jó szándékukat, kedvességüket és igyekezz ezeket majd viszonozni is!

Vízöntő

_0007_vizonto
A szabályok betartására fokozottan figyelj oda! Nagy az esélye annak, hogy parkolójegy nélkül, vagy éppen tilosban parkolj. Ma a figyelmetlenségnek ára van, méghozzá elég borsos. Kerüld el az ilyen kellemetlen szituációkat!

Halak

_0003_halak
Munkahelyeden teljesíts maximálisan! Igyekezeted, bizonyítani akarásod hamarosan megtérül. Főnököd észre fogja venni, hogy milyen lelkiismeretesen végzed munkádat. Ne add fel könnyen a dolgokat, legyél kitartó!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások