Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Március 3.

2015/03/03

A Bikák jobban teszik, ha végre a sarkukra állnak a csillagok szerint. De vajon mire számíthatnak a többiek?

Kos

horoszkop_0011_kos
Reális képet kell alkotnod az életedről és nem szabad engedned, hogy téveszmék vezessenek. A legnagyobb probléma az, ha a saját helyzeteddel sem vagy tisztában. Vedd le a rózsaszín szemüveget és vedd észre a lényeget!

Bika

horoszkop_0010_bika
Életed alakításában aktívan vegyél részt és ne engedd, hogy mások irányítsanak téged! Hajlamos vagy arra, hogy meghunyászkodj mások előtt, és egyszerűen tűröd, hogy befolyásolnak vagy irányítanak téged. Vegyél erőt magadon és legyél a saját magad ura!

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
A mai nap komoly anyagi áttörést hozhat neked. Még az is benne lehet a pakliban, hogy egy nyeremény áll a házhoz, amire egyáltalán nem is számítottál. Járj nyitott szemmel, hogy a lehetőségeket észre vedd!

Rák

horoszkop_0002_rák
Ne bízd a véletlenre a magánéleted alakulását! Ha már van kiszemelted, akkor itt az idő, hogy belevesd magad az udvarlásba, vagy ismerkedésbe. A lehetőség az ajtód előtt áll, csak be kell engedned!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Próbáld meg megváltoztatni nézőpontodat! Azt hiszed, hogy akkor leszel igazán biztonságban, ha egy tetemes összeg csúcsosodik a hátad mögött, pedig a kulcs nem ez. Tudnod kell mindig megújulni, felvenni az ütemet és változni!

Szűz

horoszkop_0001_szűz
Az anyagiak terén nincs bocsánat. Ha valaki átvert, megkárosított vagy becsapott, örökre elvágta magát nálad. Ezt a tulajdonságodat tartsd is meg, ma pedig próbáld meg kiszűrni a közeledő veszélyt. Ne adj kölcsön senkinek!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
Ma több hívást fogsz kapni, mint gondolnád. Szinte a füledre fog nőni majd a telefon. Mindenkinek ma fog eszébe jutni, hogy valami roppant fontosat kell veled megosztania. Vedd észre, hogy nem vagy senki lelki szemetesládája!

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Kitűnő híreket kaphatsz egy hőn áhított pozícióval kapcsolatban. Mielőtt nagy bulikba kezdenél, jobban jársz, ha nem iszol előre a medve bőrére! Csak akkor ünnepelj, ha már a szerződéseket is aláírtad!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
Egy döntéshelyzetbe kerülsz majd. Az a furcsa helyzet fog előállni, hogy míg máskor mindig a legjobbat akarod mindenből kihozni, addig ma egyáltalán nem fog érdekelni, hogy az érme melyik oldalát választod. A hanyagságod viszont rossz tanácsadó lehet.

Bak

horoszkop_0000_bak
A mai nap fő kérdése az, hogy mennyire vagy képes felülkerekedni a problémáidon? Engeded, hogy azok irányítsanak téged, vagy pont fordítva? Törekedj arra, hogy inkább az utóbbi jöjjön létre, így száműzheted az életedből a félelmet.

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
Ne menj fejjel a falnak! Vigyázz magadra, és bármennyire is szeretnéd a saját akaratodat érvényesíteni mind a munkahelyeden, mind a családi életeden belül, maradj a megengedett keretek között. A kiabálás és tettlegesség nem megengedett eszközök!

Halak

horoszkop_0003_halak
Vigyázz vagyontárgyaidra, a számodra fontos dolgokra, otthonodat pedig zárd be rendesen! Legyél figyelmes és fokozottan elővigyázatos. Ha kapkodsz és sietsz, elképzelhető, hogy egy zár nyitva marad.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások