Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Március 10.

2015/03/10

Szerelem első látásra! Ez vár a Skorpiókra a csillagok szerint. De vajon mire számíthatnak a többiek?

Kos

horoszkop_0011_kos
A hódolóddal több közös vonásod van, mint azt gondolnád. Még friss az ismerkedésetek, ezért ne alkoss róla még képet. Várj egy picit, ássátok mélyebbre a szálakat, és rá fogsz arra döbbenni, hogy mennyi mindenben hasonlítotok.

Bika

horoszkop_0010_bika
A váratlan vendégeket bizonyára örömmel fogadod majd annak ellenére, hogy egy nyugis, egyedül töltött napra számítottál. Megjelenésük egy kis színt visz majd a szürke hétköznapjaidba és feldobják a hangulatodat.

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
A látszat néha csal! Ne higgy mindig a szemednek, hiszen könnyen félrevezethetnek! Próbáld meg észrevenni a dolgok mögött meghúzódó összefüggéseket, megérteni azokat, és így komplexitásában vizsgálni mindent.

Rák

horoszkop_0002_rák
Egy rokonodtól rossz híreket kaphatsz, ami miatt az egész napod hangulata veszélybe kerülhet. Szomorú, kiábrándult leszel, ami miatt leginkább csak túlélni akarod majd ezt a napod. Nyugalom! Holnapra kutyabajod se lesz emiatt!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Kedvesed furcsán viselkedhet majd, ami azonnal szemet szúr neked. A türelmedre és a megértésedre van szükség ahhoz, hogy a mai nap ne torkolljon egy óriási vitába. Legyél nyugodt, őrizd meg a lelki békédet!

Szűz

horoszkop_0001_szűz
Lassan járj, tovább élsz! A mai napod teljes egészében a rohanásról fog szólni, és könnyen beleeshetsz abba a hibába, hogy a nagy rohanás eredménye végül az lesz, hogy semmit nem tudtál elvégezni úgy, ahogy kellett volna.

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
Hirtelen kell majd döntened egy anyagiakat érintő kérdésről. Sajnos ez nem az erősséged, mert szereted a dolgokat többször is átrágni és nem elhamarkodottan nyilatkozni. Időhúzásra viszont sajnos nem lesz lehetőséged!

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Ha eddig nem hittél az első látásra szerelemben, akkor a mai nap mindenben megcáfolhat. Aktuális helyzetedből függetlenül, egy olyan személy érkezik majd az életedbe, aki mindent felkavar. Az érzelmi életed bonyolódni kezd.

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
Ha diétázni szeretnél, akkor nincs is jobb nap a kezdéshez, mint a mai. Az energiák jótékony hatással vannak a testsúlyváltozásra, ezért rövid időn belül sikerélményed lehet, ami egy újabb motiváció lesz a folytatáshoz.

Bak

horoszkop_0000_bak
Könnyen áteshetsz a ló túlsó oldalára. Ne vigyél túlzásba semmit! Hangulatod is szélsőséges lesz majd, egyik pillanatban a csillagok között jársz, a másik pillanatban pedig a béka feneke alatt. Igyekezz uralkodni magadon!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
Tapasztalt és bölcs ismerősöd olyan praktikus és használható tanácsokat ad mindig, amiket hiba lenne nem megfogadni. Ha úgy érzed, hogy tanácsra van szükséged, akkor fordulj hozzá, ő megért és segíteni fog!

Halak

horoszkop_0003_halak
Kollégáidra is jó hatással leszel! Igyekezeted és szorgalmad rájuk is motiválóan hat majd. Főnököd díjazni fogja lelkesedésedet, ezért mindig legyél éber. Bármilyen pillanatban ott állhat melletted és megdicsérhet az ott dolgozók előtt.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások