Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

Február 20.

2015/02/20

Csak higgadtan! – Ezt tanácsolják a csillagok a Mérlegeknek a mai napra. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Bárkiről is gondolsz rosszat, jobban teszed, ha megtartod a véleményedet saját magadnak. Ma nem tanácsos kimondanod azt, amit gondolsz. Inkább próbálj meg árnyaltan fogalmazni, hogy ne legyél annyira sértő.

Bika

_0010_bika
Az idő lassabban fog telni, mint azt gondolnád. Több feladatot is csak toltál magad előtt, halogattad elvégzésüket, ám most már nincs hova hosszabbítani a határidőt. A feltornyosult megbízások pedig mind megoldásra várnak. Még ma!

Ikrek

_0005_ikrek
Szomszédoddal kerülhetsz szembe, akinek a folyamatos piszkálódása mára már egy elviselhetetlen mértéket öltött. Bizonyára csak humorizálni akar veled, de te a szívedre veszed. Legyél kicsit lazább, a nézeteltéréseket pedig beszéljétek meg!

Rák

_0002_rák
Lassan járj, tovább élsz! Ma minden bizonnyal kevesebbet fogsz hibázni, mint tegnap. Fontos, hogy kerüld a kapkodást, mert a meggondolatlan lépéseknek te iszod meg a levét. Az időbeosztásra figyelj, hogy ne ússz el a rengetegben!

Oroszlán

_0008_oroszlan
A problémákat csak úgy leszel képes megoldani, ha érzelmektől mentesen, tárgyilagosan állsz a dolgokhoz. Kár tagadni, ha valamit súg a szíved, az sokszor tévútra visz. Hallgass az eszedre, vedd elő a racionalista éned!

Szűz

_0001_szűz
Magánéleti problémádon igyekszel majd felülkerekedni. Hajlamos vagy arra, hogy saját magadat beforgasd egy negatív spirálba. Erre most is meg van az esély. Húzd ki magad minél hamarabb a mélypontról, hogy elkezdhesd építeni az életedet.

Mérleg

_0006_merleg
Ingerültebb leszel a kelleténél, ezért ne csodálkozz, ha több vitád és nézeteltérésed is lesz, mint egy átlagos napon. Igyekezz higgadtan kezelni a helyzeteket és nem azonnal felkapni a vizet. Csak higgadtan!

Skorpió

_0004_skorpio
Feljebbvalóid akár fizetésemeléssel is kecsegtethetnek, amit nem kell félvállról venned. Ez jó motiváció lesz a számodra, hogy mindent tegyél meg a cél érdekében! A munkálatok már ma elkezdődnek, a gyümölcs pedig rövidesen beérik majd!

Nyilas

_0009_nyilas
Magadba fogsz mélyedni, egy kicsit elvonulsz a nagyvilág zajától, és inkább szótlanul fogod tölteni a napot. Gondolataid teljes mértékben lefoglalnak majd, és ne csodálkozz, ha barátaid szájából elhangzik az ominózus kérdés, hogy figyelsz te rám egyáltalán?

Bak

_0000_bak
Rengeteg kétely lesz ma benned azzal kapcsolatban, hogy megfelelően végzed-e a munkádat. Kerekedj ezeken felül! Kollégáid azonnal piszkálódni kezdenek, ha látják, hogy bizonytalan vagy. Legyél erős!

Vízöntő

_0007_vizonto
Érzelmi hullámvasúton vagy. Ennek köszönhetően ideges vagy, kapkodsz. Mielőtt nekilátnál a problémák felületes kezeléséhez, ami rövidtávon ugyan megnyugvást hoz, jobban teszed, ha a dolgok mélyére ásol.

Halak

_0003_halak
Nyugtalanság és bizonytalanság. Ezek miatt képtelen vagy arra összpontosítani, amire kellene. A szétszórtságod most könnyen a munka rovására mehet. Ha egyedül nem tudsz megküzdeni a problémákkal, kérj segítséget a barátoktól!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások