Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

Január 30.

2015/01/30

A Szűz jegy szülöttei tele lesznek energiával a mai nap folyamán a csillagok szerint. De vajon mire számíthatnak a többiek?

Kos

_0011_kos
Olyan találkozásban lehet részed, ami az egész jövődet meghatározhatja majd. Fontos, hogy építsd a kapcsolati hálódat, hiszen minél több embert ismersz, annál többen tudnak majd neked, illetve annál több embernek tudsz majd te is segíteni.

Bika

_0010_bika
Életed minden területén figyelj a rendszerességre! A napi minimum 1,5 liter folyadék feltétlenül legyen meg, máskülönben fejfájás és rosszullétek gyötörhetnek. Előzd meg a bajt, és figyelj oda jobban magadra!

Ikrek

_0005_ikrek
Nehezen szoksz hozzá új helyzetekhez, ma mégis meg kell próbálnod a lehetetlent. Több olyan szituáció is előfordulhat ma, amikor szükséged lesz a benned rejlő, gyorsan és optimistán mindent megoldó énedre. Elő tudod keresni?

Rák

_0002_rák
Kreativitásod határtalan lesz, és olyan jó ötletek pattanhatnak ki a fejedből, amiket vétek lenne nem megvalósítani. A fantázia, a lazaság, a lehetőségek fognak a mai napodon motiválni. Legyél hát talpraesett és találd fel magad!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Kedves, apró meglepetéssel kedveskedhetnek neked barátaid. Készülj egy egyáltalán nem unalmas napra, ami csak rólad fog majd szólni. Mindenki hozzád fordul majd segítségért, ami ugyan egy idő után már zavaró is lehet. Felkészültél rá?

Szűz

_0001_szűz
Tele leszel energiával és optimizmussal! Környezeted is látja majd rajtad, hogy szinte kicsattansz a boldogságtól és az örömtől. Ne feledd, ma senki nem ronthatja el a kedvedet! Ne engedd, hogy az irigy emberek hatással legyenek rád.

Mérleg

_0006_merleg
A problémamegoldás ideje jött el. Ha bármilyen tüske van benned, a barátaid vagy családtagjaid felé, akkor a mai nap tökéletes lesz ezeknek a megbeszélésére. Keresd meg az illetőt, mondd el, hogy mi az, ami zavar, és keressetek közösen gyógyírt rá!

Skorpió

_0004_skorpio
Ma könnyen eshetsz túlzásokba. Ha este a baráti társaságoddal alkoholfogyasztásba kezdesz, kétszer is gondold meg, hogy újra töltöd-e a poharadat. Könnyen áteshetsz a határon, és másnap végig rosszullétek gyötörhetnek.

Nyilas

_0009_nyilas
Találkozhatsz egy általad régóta csodált, nagyra becsült személlyel. Mivel beszélgetésbe is elegyedhetsz vele, olyan tudásra tehetsz majd szert, amit később is kamatoztatni tudsz. Boldogságod valóban határtalan lesz most.

Bak

_0000_bak
Tedd végre ma azt, ami igazán jól esik! Ne foglalkozz mások véleményével, ne érdekeljen, hogy ki mit súg össze a hátad mögött. A cél az, hogy te boldog legyél. Ha másokat ez zavar, az már az ő gondjuk! Légy felszabadult mindig!

Vízöntő

_0007_vizonto
A mai nap kedvez a könyvek, CD-k vagy a ruhadarabok vásárlásának. A lényeg, hogy olyan termékeket vagy darabokat vásárolj, amik birtoklása örömmel töltenek el. Néha időt és pénzt is kell szakítanod magadra, hogy boldog legyél!

Halak

_0003_halak
A mai napon sokkal könnyebben szaladnak majd fel a kilók, így a táplálkozásodra nagyon figyelj! Próbálj friss zöldségeket, párolt dolgokat fogyasztani, és kerüld a gyorséttermek zsírban áztatott sültburgonyáit!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások