Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

Január 28.

2015/01/28

Új szerelem van a láthatáron a Halak jegy szülöttei számára a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Könnyen átveszed mások problémáit a mai nap során, ezért tudatosan kerüld az olyan energiavámpírokat, akik csak rád zúdítják a saját gondjaikat. Az az ő dolguk, nekik kell megoldaniuk és nem neked!

Bika

_0010_bika
Legyél óvatosabb és mértékletesebb az evés és ivás terén. Régóta gondolkozol azon, hogy új életmódba kezdj. A mai napnál nincs is erre alkalmasabb. Tervezz el mindent, majd kezdd el megvalósítani lépésről lépésre!

Ikrek

_0005_ikrek
Bármit képes vagy ma elérni, amit csak akarsz. Ehhez egy dolog szükséges, méghozzá az, hogy végre hidd el! Nagyon sokszor megkérdőjelezed saját magadat, ami az egyik legrosszabb dolog, amit tehetsz az életben.

Rák

_0002_rák
Türelemre és lelkierőre mindenféleképpen szükséged lesz ma. Egy kisebb baleset is történhet családon belül, ami miatt pánik törhet ki, főképp az idősebb családtagok körében. A te feladatod lesz a rokonok nyugtatása és a tyúkanyó szerep.

Oroszlán

_0008_oroszlan
Muszáj nyitnod más emberek felé, mert ez a zárkózottság, amit magadra húztál, nagyon nem vezet jó irányba. Előbb vagy utóbb, de mindenkit eltaszítasz magadtól, mert a stílusod nem túl szimpatikus és közvetlen. Változtass rajta!

Szűz

_0001_szűz
Egy baráti viszonyod már nem olyan, mint régen volt. Szeretnéd, ha újra napi kapcsolatban lennétek és sikerülne kialakítani a régi, belsőséges viszonyt újra. Keresd fel az adott személyt, legyél vele őszinte, és sikerülhet nyélbe ütni célodat!

Mérleg

_0006_merleg
Próbálj meg kimozdulni, kiszakadni a hétköznapok megszokott rutinjából. Utazz el egy kis időre, pihenj együtt pároddal és egyszerűen csak élvezd az életet. A rengeteg munka gyümölcsét arasd le és ne sajnálj magadra is költeni!

Skorpió

_0004_skorpio
Ma minden képességedet teljesen ki tudod használni és végre a saját céljaid, vágyaid megvalósítására tudod őket alkalmazni. Mindig másokat teszel magad elé, mindig másoknak akarsz jót. Ma legyél picit önző, valósítsd meg önmagad!

Nyilas

_0009_nyilas
Ne tegyél elhamarkodott ígéreteket! Egy barátod, közeli ismerősöd kérhet meg valamire, ám mielőtt járna a szád, gondold át, hogy képes leszel-e teljesíteni. Legyél picit visszafogottabb ma, ne akarj feltétlen a figyelem középpontjába kerülni.

Bak

_0000_bak
Amennyiben munkahelyváltáson gondolkozol, a mai napon feltétlenül nyiss ki egy-két álláshirdető újságot. Olyan lehetőségekkel találhatod magad szemben, amik azonnal megtetszenek majd. Nincs más hátra, mint pályázni!

Vízöntő

_0007_vizonto
Még van lehetőséged arra, hogy rendezd anyagi helyzetedet. Ossz-szorozz és próbálj minél kevesebbet költeni napról napra. A takarékoskodás az első lépcsőfok a megoldás felé. Vajon képes vagy rá?

Halak

_0003_halak
Egy új szerelem van a láthatáron, amiről talán eddig álmodni sem mertél. Ugyan nem a szőke herceg fog fehér lovon bekopogtatni hozzád, de a varázs az egyértelműen ott lesz. A megmagyarázhatatlan összetartó erő.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások