Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

Február 4.

2015/02/04

Ma rosszullétek várnak a Halak jegy szülötteire a csillagok szerint, ezért jobb, ha orvoshoz fordulnak. De vajon mire számíthatnak a többiek?

Kos

_0011_kos
Már több napja érzed, hogy valami nincs rendben közted és a párod között. Ez a feszültség ma fog benned kicsúcsosodni és elképzelhető, hogy robbanni fogsz, mint egy vulkán. Próbáld meg elkerülni ezt, és őrizd meg a nyugalmadat!

Bika

_0010_bika
Több helyen kell ma majd bizonyítanod a türelmedet és jóindulatodat. Ha az utcán sétálva látsz tanácstalan embereket, akiknek segítségre van szükségük, akkor ne gondolkozz! Lépj oda és ajánld fel segítségedet!

Ikrek

_0005_ikrek
Egy kis türelemre lesz szükséged a mai napon, sőt igazából nagyon sok türelemre! A párod az őrületbe kergethet majd, de próbálj meg ma még toleránsabb lenni vele. Ma nehezebb napja lesz, ezért kell a megértésed.

Rák

_0002_rák
Új ismerősöddel izgalmas, spontán estét tölthetsz majd együtt. Ahhoz, hogy jól érezd magad, egy dologra van szükség: nyitottságra. Egy tartalmas beszélgetés, eszmecsere vagy egy jó társasozás mindig segít!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Nagyon egy hullámhosszon lesztek ma a pároddal. Több olyan problémát is képesek lesztek megbeszélni, amire eddig nem volt lehetőségetek. Legyél óvatos és ne kapd fel a vizet, ha nem egyezik egyből a véleményetek.

Szűz

_0001_szűz
Ha szórakozni hívnak, akkor tegyél félre mindent, és vesd bele magad a buliba. Szükséged van a kikapcsolódásra, a hétköznapi feszültségek levezetésére. Fergeteges idő vár rád, ha igent mondasz a meghívásra!

Mérleg

_0006_merleg
Szinte lehetetlen, hogy a mai napon bármit is határidőre elkészíts. Olyan mértékű fáradtság lett rajtad úrrá, amit a reggeli kávé adag sem képes kezelni. Az egész napon nyúzott, rosszkedvű és lehangolt leszel.

Skorpió

_0004_skorpio
A munkára való koncentráció nagyon nehezen fog menni ma. Minden pillanatban lesz valami ok, ami miatt a figyelmedet meg kell osztanod. Szedd össze magad, és amíg munkaidő van, addig mással ne foglalkozz! Ne húzd ki a gyufát a főnöködnél.

Nyilas

_0009_nyilas
Szerelemből sosem elég, viszont könnyen bele is lehet fulladni, ha az ember nem figyel. Legyél óvatos ezen a téren, mert a túláradó szereteteddel könnyen elrémisztheted a párodat, és ezzel ellenkező hatást válthatsz ki.

Bak

_0000_bak
Változtass a külsődön, frizurádon! Bátran vásárolj új stílusú ruhadarabokat, olyan kiegészítőket, amik viselése valóban örömet okoz a számodra. Érezd jól magad a bőrödben, sugározd ki a szeretetet, a belső harmóniát és a békét!

Vízöntő

_0007_vizonto
Több időt kellene a természetben töltened. A mai nap tökéletes ahhoz, hogy elkezd megreformálni az életedet. Nincs tovább mese, erőt kell venned magadon és meghozni azt a döntést, hogy változtatsz az életmódon.

Halak

_0003_halak
Egészségügyi állapotod egy kicsit ingoványos talajra tévedhet ma. Rosszullétek és hirtelen jött hőhullámok játszódhatnak le benned. Keresd fel időben az orvosodat, nem kell semmi szövődményre számítanod, jó kezekben leszel!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások